Se cauta antreprenor pentru un ansamblu cu 6 imobile

In judetul Olt a fost identificat un nou proiect cu o valoare estimata la peste 40 milioane lei. Este vorba despre un ansamblu cu 6 imobile de locuinte colective dispuse in regim P+4E+5Er cu 276 apartamente.

Conform datelor afisate pe VICTA.ro, proiectul nu a fost inca demarat, desi au fost obtinute toate avizele nececsare. Se asteapta insa oferte pentru servicii de antrepriza generala.

Cele 6 corpuri de constructii P+4E+5Er vor fi identice si vor avea inchideri de zidarie tip Porotherm de 25cm grosime termoizolata cu 10cm de polistiren expandat, intrerupt cate 30cm cu vata minerala in dreptul planseelor, si structura de rezistenta din beton armat, cu acoperiş tip terasa termo si hidro izolata. Finisajele interioare, vor fi de tip gresie sau parchet pentru pardoseli, tavanele se vor placa cu gips-carton gletuit si zugravit cu vopsele lavabile pentru interior, iar peretii se vor tencui, gletui si se vor zugravi cu vopsele lavabile pentru interior. Tamplarie va fi etansa din Al/PVC cu geam termopan.

Vrei sa ofertezi acest proiect? Solicita un demo gratuit la VICTA si afla datele de contact.