Ansamblu multifuncțional la Cluj: 2 clădiri de birouri, aparthotel, 14 blocuri și centru comercial

Un nou ansamblu multifuncțional este în momentul de față în stadiul de autorizare, fiind realizat de o companie clujeană și având ca locație amplasamentul fostei Fabrici de Cărămidă. Acesta presupune edificarea unei clădiri de birouri cu 6 etaje, o clădire de birouri cu 8 etaje, un aparthotel cu 6 etaje, sală de fitness, piscină, 5 blocuri cu 6 etaje și corp comercial comun, 9 blocuri cu 6 etaje și o grădiniță.

Totodată, ansamblul va genera un număr total de aprox. 2 125 locuri de parcare, din care 47 la sol, 1 986 în parcajele subterane deservind funcțiunile ansamblului și 92 locuri de parcare în lungul străzilor propuse. Locurile de parcare pentru vizitatori sunt împărțite astfel: 27 locuri de parcare pe str. Cărămidarilor și respectiv 65 locuri de parcare în lungul străzii „A”. Parcarile dispuse la sol vor asigura o parte din parcările necesare spaților comerciale. Locurile de parcare aferente grădiniței se vor organiza la sol. Funcțiunea de locuire va ocupa maxim 70 % din suprafața construită desfașurată a ansamblului, restul de 30 % va reveni altor funcțiuni.

În ceea ce privește segmentul de locuire, este prevăzut un număr de 1352 de apartamente, o suprafață desfășurată de aprox. 104559 mp, în timp ce clădirea de birouri suprafața construită desfășurată ar fi 32569 mp.

Valoare estimată a investiției depășește 200 milioane RON și se întinde pe o suprafață de aprox. 150 000 mp. În săptămâna în curs, proiectul a intrat pe ordinea de zi la sedinta comisiei de urbanism pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal.

Cum poți și tu să ofertezi eficient la aceste proiecte? Cere un demo gratuit cu singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere VICTA: www.victa.ro