DOKA aniversează 20 de ani de când oferă sisteme de cofrare pentru construcțiile din România

Au trecut 20 de ani de când firma Doka România și-a anunțat prezența pe piața locală a furnizorilor de cofraje de la noi din țară. Pornind de la o echipă formata din doar 4-5 angajați în 1998, compania numără în prezent 72 de angajați, dintre care peste jumătate au o experință mai mare de 10 ani în cadrul companiei.

Chiar dacă soluțiile DOKA sunt prezente în România de doar 2 decenii, compania mamă Doka GmbH este una dintre cele 3 companii care fac parte din concernul Umdasch, care are o vechime de 150 de ani în domeniul construcțiilor.

Ce noutăți a adus Doka în România?

Brandul DOKA este celebru la nivel mondial pentru invenții si inovații cum ar fi: placa 3S Doka, grinda H20, placa compozit Xlife, colțarul de decofrare. În România,  compania a reușit sa ofere cu succes soluții de cofrare pentru proiecte speciale: primul pod din România construit cu cofraj în consolă (Podul peste Mureș; Arad) precum și utilizarea meselor cofrante Dokaflex la construirea unui imobil de birouri (2007).

Cu depozite deschise în București și Cluj, DOKA România se menține aproape de partenerii săi, iar în ceea ce privește competența tehnică,  dispune de  o echipă solidă, cu o experiență medie în Doka de peste 7 ani și dezvoltare profesională continuă.

Doka a intrat în Romania cu succes și datorită notorietății brandului, însă această notorietate a venit și cu o preconcepție a majorității firmelor de construcții care au asociat-o cu un preț ridicat al sistemelor comercializate într-un domeniu în care prețul primează. Cu toate acestea, a reușit să se mențină pe primele locuri în ceea ce privește cota de piață prin calitatea produselor și serviciilor oferite în ultimii 20 de ani partenerilor săi.

Soluții optime de cofrare pentru orice construcție: de la o simplă casă, până la un stadion de fotbal!

Încrederea, experiența și respectarea angajamentelor reprezintă baza pentru dezvoltarea unor parteneriate de durată și sunt principiile care ne ghidează activitatea. Dorim să mulțumim partenerilor noștri pentru încredere și îi asigurăm de suportul nostru în oferirea de soluții optime, adaptate fiecărui proiect în parte (indiferent că este vorba de o simplă casă de locuit, un stadion de fotbal, un pod sau clădiri înalte), se arată într-un articol postat pe site-ul oficial al companiei.

Solicită mai multe informații despre sistemele de cofrare oferite de Doka România completând formularul de mai jos: