Descoperă cel mai nou material din gama EQUITONE- inspirat de natură

EQUITONE [natura] NF 164 completează familia de materiale albe

EQUITONE. Este un material unic în gama de produse EQUITONE [natura], de un alb imaculat prin care se văd fibrele negre.

Materialul a fost foarte bine primit de arhitecți și a fost deja folosit în câteva proiecte deosebite. Probabil, cel mai impresionant dintre ele este Pavilionul din Mexico City.

Arhitectul Gerardo Broissin a proiectat această clădire folosind panourile EQUITONE [natura] NF 164 împreună cu EQUITONE [tectiva] TE60, cu ocazia Mexico Design Week.

EQUITONE [natura] este un material pentru fațade ventilate, colorat in masă. Fiecare panou EQUITONE [natura] este unic, exprimând textura naturală, interioară a fibrocimentului.

Materialul EQUITONE este disponibil în dimensiuni mari și poate fi prelucrat în orice dimensiune sau formă, folosind echipamente standard atât în atelier, cât și pe santier.

Suprafața și muchiile panourilor EQUITONE [natura] NF 164 au 100% același aspect, ceea ce le face perfecte pentru realizare de perforații. Panourile sunt disponibile și în variantă anti-graffiti.

Descoperă noul EQUITONE [natura] NF 164, material inspirat de fina, eleganta paletă de culori a naturii, în perfectă armonie cu nuanțele rafinate și autentice ale fibrocimentului EQUITONE.

Mai multe detalii pe: Equitone.com/ro-ro