In jud. Brasov a fost inaugurat cel mai mare loc de joaca din sud-estul Europei. Cate locuri de joaca s-au amenajat in 2017 in Romania?

Cel mai mare loc de joaca din sud-estul Europei a fost inaugurat recent in localitatea Cristian din jud. Brasov. Investitia, desfasurata pe o suprafata de peste 17.000 de metri patrati, a costat aproximativ 10 milioane de euro si cuprinde mai multe sectoare.

Printre acestea se numara un labirint de 1400mp, o zona cu carusel, pendul si masini zburatoare cu o suprafata de 400mp, o pista de masini de bumping alimentate cu baterii, zone jocuri electronice, spatii unde parintii se pot juca impreuna cu cei mici, un simulator de schi, dar si un cinematograf 8d cu vedere panoramica de 360 de grade.

(sursa foto: lhel.ro)

Pentru ca spatiul de joaca este mare, copiii vor avea bratari speciale si vor putea fi urmariti de parinti pe telefonul mobil in orice moment.

Acest proiect a aparut pentru prima oara pe VICTA.ro in ianuarie 2017. Beneficiarul acestui proiect mai are in portofoliu alte 2 proiecte de amploare construite in Romania: Compexul Comercial Brintex din Brasov si Complexul Capra Neagra din Poiana Brasov.

Cate locuri de joaca s-au amenajat in Romania in 2017 ?

In ultimul an, echipa IBC Focus a identificat la nivel national 447 de proiecte care presupuneau amenajarea de locuri de joaca, 241 din acest total fiind proiecte realizate din bani publici. Judetele cu cele mai multe proiecte de acest tip sunt Bihorul, Timisul, Valcea si Constanta. Vizualizeaza mai jos harta cu proiecte de locuri de joaca generata de asistenta virtuala Victa.ro, dezvoltata de IBC Focus:

Acceseaza Victa.ro si asistenta virtuala de vanzari dezvoltata de IBC Focus iti va genera cu usurinta liste cu antreprenorii si investitorii care construiesc acum in Romania, iti va realiza analize din piata de constructii bazate pe cifre reale si iti va afisa toate proiectele pe harta.