De la Provocări la Soluții Inovatoare: Anul 2024 pentru IZO ONE

Cu o evoluție remarcabilă în anul 2024, IZO ONE s-a impus prin inovație, calitate și un angajament ferm față de clienții săi. Vom discuta despre provocările întâlnite în piață, avantajele competitive ale companiei, sfaturi pentru clienții noi, precum și despre proiectele recente și planurile de viitor. De asemenea, vom explora cum reușește IZO ONE să se mențină în fruntea industriei și să răspundă cerințelor tot mai exigente ale pieței.

Cum a fost până acum anul 2024 pentru IZO ONE?

Până acum, anul 2024 a întrecut întreg anul 2023 în volum de comenzi și vânzări.

Care sunt principalele provocări pe care le-ați întâlnit în piață până acum?

Provocările noastre sunt întotdeauna de a alege sistemul de etanșare potrivit și eficient conform cerințelor din șantierele care doresc să obțină cel mai înalt nivel posibil al calității.

Care sunt principalele avantaje competitive ale companiei dumneavoastră în ceea ce privește sistemele de etanșare?

Principalele avantaje sunt, în primul rând, certificările produselor noastre, deoarece fiecare lot de produs este testat sub directa supraveghere a IFT Rosenheim, ceea ce oferă o siguranță permanentă pentru partenerii noștri. Capacitatea și siguranța livrărilor nu este o problemă pentru noi, putem face față oricărei cantități de produse să fie livrată într-un timp foarte scurt. Nu în ultimul rând, avantajul suportului tehnic pe care îl oferim și al trainingurilor cu partenerii noștri, pentru a fi siguri că totul funcționează la capacitate maximă.

Din ce domeniu/industrie vă vin cele mai multe solicitări?

Cele mai multe solicitări vin din partea producătorilor de tâmplărie PVC/ALU.

Care sunt 3 sfaturi pe care le dați unui client nou atunci când dorește sistemele de etanșare ISO CHEMIE?

Să ne comunice ceea ce dorește să obțină, pentru a adapta sistemul de etanșare. Să fie o bună comunicare între toți participanții în cadrul proiectului, pentru a atinge potențialul dorit. Și în final, poate avea încredere că este în siguranță cu soluțiile noastre de etanșare.

Care sunt 3 greșeli frecvente pe care le face un client atunci când alege soluțiile de etanșare?

Cea mai generală prima greșeală este generată de dorința de a fi în siguranță și a avea cea mai bună etanșare și alege produse sau aplică produse care nu sunt corecte pentru zona de etanșare respectivă. O a doua greșeală este alegerea unei soluții de etanșare care să îl protejeze doar la factorii externi, de exemplu, apă, considerând că este singurul factor de care trebuie să se ferească. Cea mai frecventă greșeală este alegerea doar a unui singur produs, de exemplu Spuma PU, considerând că este suficient să etanșezi tâmplăria doar cu spumă.

Care sunt 2-3 proiecte la care lucrați sau pe care le-ați finalizat recent și ce soluții tehnice din portofoliul IZO ONE ați folosit?

Proiectele la care lucrăm acum sunt proiectele celor de la ONE United Properties. Un proiect pe care l-am finalizat este cel al celor de la Princeps DECO&HOME, renovarea Hotel EUROPA, la care s-au aplicat următoarele produse: folia ISO-CONNECT VARIO SD COMPLETE DUO și plăcile ISO-TOP CONSTRUCTION SHEETS.

Ce noutăți ați lansat sau urmează să lansați în acest an?

În fiecare an, ISO CHEMIE Germania vine cu o soluție de etanșare nouă pe piață, care să țină pasul cu cerințele proiectelor. La expoziția care a fost în martie anul acesta de la FENSTERBAU FRONTALE, am lansat produse noi precum ISO-TOP VARIOFLEX SD+ și ISO-TOP BASE-HS.

Cum vedeți piața sistemelor de etanșare în următorii 5-10 ani?

Piața sistemelor de etanșare va fi într-o totală creștere și mai bună. Zic bună, pentru că beneficiarii sunt mult mai bine informați și categoria premium este din ce în ce mai căutată.

În final, menționez că suntem aceeași echipă de la URBAN C&O SRL, doar am creat o nouă companie dedicată doar pentru sistemele de etanșare, numită IZO ONE.