De ce un hot se gandeste de 7 ori inainte sa sparga o astfel de usa?

Potrivit unui studiu Eurostat, tara noastra are una din cele mai mari cresteri a spargerilor de locuinte din tarile membre UE. Cea mai vulnerabila perioada pentru locuinte este aceasta, cea a concediilor. Tu cum iti asiguri locuinta in caz de furt?

pozaAlinaCu totii ne dorim sa ne simtim in siguranta atunci cand suntem plecati, dar si cand suntem in incinta locuintei noastre. Iar pentru ca securitatea casei confera sentimentul de siguranta, specialistii Kete Doors ne recomanda sistemul de securitate Argos Alarm datorita urmatoarelor aspecte:

  1. O usa cu sistemul de securitate Argos Alarm 16 poate fi deschisa in mod silentios doar cu cheia proprietarului.
  2. Sistemul Argos Alarm contine 3 senzori care actioneaza in fiecare secunda si fixeaza alarma atunci cand detecteaza actiuni suspecte.
  3. Orice alta incercare de a deschide usa prin alte mijloace declanseaza alarma.
  4. De asemenea, orice bataie in usa care e mai mare decat limita setata declanseaza alarma.
  5. Alarma e mereu activata, iar senzorii de vibratie sunt porniti automat atunci cand usa e blocata.
  6. Mai mult, atunci cand intri in casa se activeaza si senzorii de lumina.
  7. Si nu in ultimul rand, consumul de energie este mic, iar durata bateriei este de 3-6 ani. In plus, vei fi anuntat atunci cand bacteria este sub 25%.

Siguranta si preventia este definitia usii cu alarma, iar vacantele tale vor fi perfecte cu Argos Alarm!

Vrei sa ai cele mai bune dotari pentru locuinta ta si sa primesti sfaturi de la specialisti? Click aici pentru catalogul Horeca.

Articol scris de Alina Muresan in colaborare cu specialistii in productia de usi si accesorii de securitate Kete Doors, lideri pe piata greceasca.