De ce sa alegi placile si dalele din Vinyl in amenajarile HORECA – 3 motive cheie

Placile si dalele de lux din Vinyl – LVT sunt din ce in ce mai utilizate in amenajarile HORECA. Fie ca vorbim despre camerele unui hotel, lobby, un restaurant sau o sala de conferinta, ele sunt solutia ideala pentru aceste tipuri de amenajari.

Datorita avantajelor oferite, acest tip de pardoseala reprezinta o alternativa revolutionara la pardoselile clasice, in amenajarile HORECA.

Specialistii de la Sonerg ne prezinta 3 motive – cheie pentru care placile si dalele din vinyl sunt solutia ideala pentru diverse tipuri de amenajari HORECA:

1. Optiuni nelimitate de design si personalizare a spatiilor interioare

Placile si dalele din Vinyl ofera posibilitati nelimitate de design. Aspectul realist al acestui tip de pardoseala se regaseste indiferent de design-ul ales pentru amenajarea spatiului, de la design lemn, mineral si pana la pattern-uri abstracte.

In amenajarile HORECA, aspectul este foarte important, fiind considerat un indicator al satisfactiei clientului. Prin posibilitatile nelimitate de design, se creeaza o amenajare placuta pentru clienti.

 2. Curatarea si intretinerea usoara

Curatenia este un factor deosebit de important pentru asigurarea satisfactiei clientilor. Igiena este practic litera de lege in hoteluri si restaurante !  In orice amenajare HORECA este necesar ca procedura de curatenie sa se realizeze rapid, usor si fara costuri mari.

Placile si dalele din Vinyl au aceste avantaje foarte importante !

Curatarea si intretinerea usoara se datoreaza stratului de uzura si tratamentului de suprafata al placilor si dalelor. De asemenea, nu sunt necesare produse speciale de curatare sau proceduri complicate de intretinere.

3. Durabilitate si rezistenta in timp

In medie, ciclul de viata al unui hotel este de 7 – 10 ani. Un factor important, care influenteaza acest interval, este legat de calitatea materialelor folosite, cum este si cazul pardoselilor.

Placile si dalele din Vinyl sunt o pardoseala durabila si rezistenta in timp, in cazul in care sunt intretinute corespunzator.

Garantia pentru placile si dalele din Vinyl poate sa ajunga la 12 ani, daca se respecta urmatoarele aspecte: alegerea colectiei in functie de tipul de trafic existent; instalare corespunzatoare si intretinerea dupa un program stabilit.

Sonerg Montaj  dispune de o echipa dinamica, cu o experienta de peste 15 ani in amenajari interioare pentru segmental HORECA. Oferim o gama larga de produse si servicii de consultanta in alegerea produselor, precum si echipa proprie de  montaj.