O cladire din Constanta va fi demolata pentru construirea unui nou hotel de 3 stele

Cetatenii municipiului Constanta vor fi consultati in urmatoarele doua saptamani cu privire la propunerera de demolare a unei constructii din statiunea Mamaia si construirea in locul acesteia a unui hotel de 3 stele cu regimul de inaltime P+3-4 etaje. Publicul este invitat sa transmita observatii asupra documentelor disponibile la sediul Primariei Municipiul Constanta, Biroul Strategii Urbane, in perioada 11-26 ianuarie 2018.

Initiatorul acestui proiect care vizeaza imbunatatirea competitivitatii serviciilor turistice este firma SC Dorna Bau SRLm care are ca obiect de activitate „restaurante” si este administrata de Catalin Mircea Ciobanu.

Sursa articol: ziuaconstanta.ro

Asasar, un nou proiect din domeniul HoReCa are sanse foarte mari sa fie demarat in acest an. Avand acces la constructfocus.ro – portalul care┬á┬ámonitorizeaza zilnic presa constructiilor – si la victa.ro – asistenta virtuala de vanzari la santiere, vei afla in timp util de proiectele care prezinta interes pentru tine.

Informatii complete despre acest proiect vor fi publicate alaturi de date de contact verificate pe victa.ro imediat ce proiectul va fi confirmat oficial.

Fii informat si creste-ti sansele de a castiga noi colaborari. Solicita un demo live pe VICTA.ro sa te convingi.