4 motive pentru care sa alegi solutia SAMSUNG HOTEL TV pentru business-ul tau

ROMSERVICE TELECOMUNICAȚII este o companie cu capital integral privat, integrator de soluții complexe pentru industria hotelieră. Compania noastră furnizează echipamente Hotel TV pentru camerele de hotel, soluții de signalistică pentru zonele adiacente (recepție, lobby bar,restaurant ), soluții de videoconferință și booking.

ROMSERVICE TELECOMUNICAȚII redefinește experiența oaspeților, ajutându-vă să identificați și să implementați cele mai bune soluții de afișaj pentru brandul dumneavoastră.

Inovatoarele soluții profesionale Samsung oferă hotelurilor variante noi și impresionante pentru a captiva oaspeții. Ecranele digitale oferă o interfață intuitive, furnizând oaspeților un control complet asupra setărilor din cameră, oferindu-le în același timp oportunități nelimitate pentru a se informa și relaxa prin intermediul unei game variate de conținut personalizat.

Într-o lume bazată pe tehnologie mobilă, oamenii sunt conectați acum mai mult decât oricând. Pentru a ține pasul cu ultimele tehnologii în domeniu, industria hotelieră este mereu în căutarea de noi mijloace inovative pentru a atrage clienții. Multi dintre aceștia își indreaptă atenția către SAMSUNG pentru soluții multimedia de ultimă generație, care să îndeplinească așteptările clienților.

Solicită mai multe informații despre soluția Hotel TV de la Samsung!

Hotelurile pot furniza clienților conținut personalizat și informații despre serviciile oferite utilizând infrastructura existentă.

Soluția Hotel TV de la Samsung oferă posibilitatea realizării managementului centralizat a tuturor display-urilor din cadrul  hotelului. Managementul centralizat se realizează prin intermediul software-ului Samsung Lynk Reach (infrastructura coaxială) si Samsung Lynk Sync ( infrastructura IP). Solutia software oferă hotelurilor o vizibilitate și un control mai mare asupra display-urilor prin intermediul unui server central.

Samsung Hotel TV prezintă numeroase functionalități pentru simplificarea sistemului de management al hotelului și pentru oferirea unui mediu prietenos oaspeților.

  • Personalizaţi conţinutul din camere pentru anumite segmente de public
  • Control centralizat și simplificat al setărilor
  • Gestionați simplu, de la distanţă, echipamentele și conținutul afișat
  • Aplicație user-friendly ce oferă oportunități de divertisment și social media
  • Conținut personalizat în momentul realizării check-in-ului

De ce să alegi soluția SAMSUNG HOTEL TV pentru business-ul tău? 

Îți propunem cel puțin 4 motive:

  • Samsung este lider mondial în producerea display-urilor profesionale furnizând echipamente performante și durabile clienților săi.
  • Samsung oferă echipamente moderne și impresionante din punct de vedere ethnic, ceea ce conferă plus valoare imaginii business-ului tău.
  • Samsung deține în portofoliu o gamă variată de soluții și echipamente pentru industria hotelieră, adaptabile oricărei necesități.
  • Soluția Samsung Hotel TV furnizează funcționalități diverstificate, oferind clienților un nivel ridicat de confort în timpul șederii.

Află AICI mai multe detalii!