Cum poți obtine o sonorizare de 5 stele în orice hotel sau restaurant?

În orice hotel, restaurant sau spațiu Horeca, sistemul de sonorizare contribuie decisiv la crearea unei ambianțe plăcute și a unei experiențe pozitive a clienților. O sonorizare  reușită, presupune folosirea unui sistem audio adecvat spațiului, ce include un sistem optim de amplificare, deoarece de calitatea acestuia depinde în mod esențial calitatea sunetului.

Soluția de amplificare influențează decisiv calitatea sunetului. Alege sisteme de amplificare de top.

Amplificatoarele Powersoft asigură sonorizarea impecabilă a multor restaurante și hoteluri de top din lume, locații pentru care sonorizarea este un aspect primordial.  restaurant Otium din Los Angeles, Ruth’s Chris Steak House din Toronto, No Anchovies din Tucson, Arizona, Café d’Anvers din Antwerp, Belgia sau Nautilus Hotel South Beach din Miami sunt doar câteva din locațiile ce au ales soluțiile Powersoft.

Recomandate de peste 1 milion de clienți din întreaga lume, amplificatoarele Powersoft sunt folosite în locații precum Cafe del Mar din Mamaia, Hard Rock Cafe din Bucuresti, IQ Pub din Constanta și Sandalandala din Vama Veche.

Optează pentru o soluție de amplificare ușor de folosit, adaptabilă în funcție de eveniment și zona de utilizare. Controlul la distanță și preseturile sunt un „must have”.

Pentru un hotel, restaurant sau spațiu Horeca, posibilitatea de a gestiona cu ușurință sistemul de sonorizare este extrem de importantă având în vedere nevoile de sonorizare ale diferitelor spații din respectiva locație (evenimente diferite, zone diferite).

Pentru a duce mai departe ușurința în utilizare, inginerii Powersoft au creat software-ul Armonia Pro Audio Suite  ce permite managementul și controlul de la distanță al amplificatoarelor Powersoft. Proiectanții și operatorii de sisteme beneficiază, astfel, de instrumente noi și unice pentru a îmbunătăți în mod semnificativ performanța și fiabilitatea sistemului de sonorizare. Ultima versiune a acestui software, Armonía  2.10, introduce caracteristici inovatoare și interactive de tuning ce îmbunățesc procesul de măsurare și de aliniere a sistemului de sunet și îi permit utilizatorului să lucreze fără să fie deranjat de zgomotele din apropiere.

Armonia Pro Audio Suite permite controlul la distanță al amplificatoarelor Powersoft, prin Operator View, pentru sistemele de sunet complexe ce folosesc mai multe amplificatoare sau WebApp pentru sistemele cu un singur amplificator (Quattrocanali sau Ottocanali).

Armonia oferă o libertate esențială de mișcare, pentru că permite controlul la distanță al amplificatoarelor printr-o conexiune Wi-Fi, în lipsa căreia ar fi imposibilă gestionarea unor sisteme de sunet de scară mare, cu difuzoare și cabluri instalate la înălțime. În plus, inginerii și tehnicienii de sunet pot controla parametrii sistemului cu un laptop, o tabletă sau un smartphone, nefiind condiționați să se afle într-un anumit loc.

Mai mult decât atât, accesul la caracteristicile sistemului de sunet poate fi controlat cu Armonia în funcție de nivelurile de competență. Astfel, caracteristicile mai complexe, legate de filtre, limitatoare și parametrii pot fi accesate doar de personalul calificat în acest sens. Tehnicienii cu pregătire medie pot efectua acțiuni esențiale, precum controlul volumului, general sau pe zone, fără teama de a compromite caracteristicile esențiale ale sistemului de sunet prin acces accidental.

Urmărește economiile de cost pe termen lung. Alege amplificatoare cu performanță maximă și consum minim de energie.

Amplificatoarele Ottocanali de la Powersoft sunt ideale pentru aplicații multi-zone, în instalații medii și mari precum hoteluri, parcuri de distracții sau mall-uri.

Seria amplificatoarelor Ottocanali oferă o gamă largă de funcții de control și monitorizare precum și opțiuni de prelucrare a sunetului. Ottocanali a fost proiectat de inginerii italieni pentru a dezvolta o putere suficient de mare pentru a acoperi activitatea mai multor unități cuplate. Cu o putere de ieșire de până la 12 000 W în 8 canale, cu Powersoft Ottocanali nu mai este necesar să achiziționați 2, 3 sau mai multe amplificatoare, obținând o performanță la nivel ridicat cu un consum minim de energie.

Salvează spațiu fără niciun compromis privind calitatea sunetului. Alege amplificatoare versatile, ce folosesc spațiu restrâns

Amplificatoarele Quattrocanali de la Powersoft sunt extrem de ușor de utilizat și ocupă un spațiu restrâns, fiind potrivite pentru locații precum săli sau centre de conferință, centre de afaceri și centre medicale, baruri, restaurante, teatre, săli de fitness, magazine, mall-uri, nave de croazieră sau orice alte instalații fixe.

Platforma de amplificare cu 4 canale clasa D, seria Quattrocanali oferă calitatea sunetului și fiabilitatea recunoscută a produselor Powersoft. Eficiența sistemului este maximizată prin intermediul tehnologiei SRM patentată (Smart Rails Management).

Implementează o soluție audio completă, ce acoperă optim locația ta. Alege un furnizor cu experiență vastă ce îți oferă o soluție audio atent personalizată.

În plus, branduri celebre de boxe precum Outline, Martin Audio, Void, Pioneer Profesional Audio, EAW, NEXO, DAS Audio, TW Audio au creat preset-uri dedicate cu ajutorul amplificatoarelor Powersoft Audio, punându-și în valoare astfel produsele.

Întreaga gamă de produse Powersoft este disponibilă în România prin  AudioVision Store, distribuitor exclusiv Powersoft.

AudioVision Store oferă soluții audio complete și consultanță de specialitate pentru alegerea soluției tehnice optime, livrare și montaj oriunde în țară, suport extins în garanție și post vânzare prin înlocuirea temporară a produselor aflate în service.

Powersoft este liderul mondial în producerea de amplificatoare audio profesionale cu o greutate redusă, putere mare și eficiență ridicată. Amplificatoare sale pot fi găsite într-o multitudine de domenii, variind de la stadioane, arene sportive, parcuri tematice, aeroporturi, cluburi sau companii de rental de top din lume.