Produsele de ingrijire cu care iti vei suprinde oaspetii: gama de lux GREEN EARTH pentru hoteluri

Cand esti in concediu, intr-o calatorie de afaceri sau pur si simplu doar in trecere printr-o localitate departe de casa, hotelul este locul care devine temporar pentru tine „acasa”. Unele te asteapta cu bomboane de ciocolata pe perna (secretul acestora il poti afla din acest articol), altele cu buchete de flori naturale in vaza sau chiar aranjamente inedite ale asternuturilor.

Cert este ca, din hotelurile care se respecta, nu lipsesc produsele de igiena si ingrijire in varianta mini. Insa, cand vrei sa ai grija cu adevarat de clientii tai, e ideal sa le oferi mini-sapunuri si mini-geluri de dus care ii vor face sa se simta cu adevarat rasfatati.

Alaturi de faptul ca GREEN EARTH surprinde prin calitatea produselor si simplitatea atragatoare a ambalajelor in miniatura, aceasta gama creata din infuzii de plante benefice, uleiuri esentiale si Vitamina E este prietenoasa cu mediul.

green-earth-produse-hotel

Produsele GREEN EARTH ajuta la revigorarea pielii obosite, uscate si sensibile si ofera oaspetilor dumneavoastra momente de relaxare sublima. Produse in Italia, acestea nu contin chimicalele regasite in alte cosmetice si va ofera posibilitatea sa folositi produse de ingrijire naturale, mai sigure si prietenoase cu mediul. Aceeasi grija este manifestata si in ceea ce priveste ambalajul doypack care este in proportie de aproape 100% realizat din hartie biodegradabila. Ambalajul tip tub este realizat din polipropilena, unul dintre cele mai prietenoase materiale cu mediul.

Gama de produse de lux pentru hoteluri GREEN EARTH curpinde: gel de dus, gel exfoliant pentru corp, lotiune de corp, sapun vegetal (din produse naturale) si sampon cu balsam 2 in 1.

Ce poate fi mai incantator decat senzatia de liniste data de ingrijirea delicata pentru corp si grija pentru mediu?