Cum arata un restaurant amenajat la bordul unui avion Boeing 737?

Cina luata intr-un avion nu este tocmai o experienta dupa care sa tanjesti… Mancarea servita in timpul zborului nu e la fel de gustoasa ca si mancarea servita intr-un restaurant select, iar acest lucru se datoreaza altitudinii, care ne afecteaza capacitatea de a simti in totalitate gustul mancarii. Dar daca avionul ramane la sol si este amenajat pentru a acomoda clienti cu un meniu apetisant, experienta se poate transforma la 180 de grade.

Din dorinta de a oferi o experienta unica si memorabila, in capitala Malaysiei, Kuala Lumpur, a fost inaugurat primul restaurant amenajat la bordul unui avion Boeing 737. Lansat la finalul lunii aprilie, restaurantul asigura „pasagerilor” meniuri formate din trei feluri principale, disponibile in 3 categorii: clasa Economy, clasa Business si clasa I.

Clasa I este cea mai scumpa optiune, cotata la 255 de $, in timp ce mancarea la clasele Economy si Business costa 50$, respectiv 100$.

Mancarea nu este insa singurul aspect al avionului pe care il pot experimenta clientii. Avand usa deschisa pentru cate doua sesiuni de servire a mesei zilnic, pasagerii pot sa viziteze si sa faca poze in cabina pilotului si pot chiar face o plimbare pe una dintre aripile avionului.

Chiar daca restaurantul a fost deschis de doar 2 saptamani, are deja un rating de 4.9 din 5 pe Facebook si a fost vizitat de mai multe celebritati locale, care s-au declarat incantate de experienta.

Singurul dezavantaj este ca rezervarile sunt deschise pentru un minim de 2 persoane, astfel ca persoanele fara partener trebuie sa faca rost de unul pentru a beneficia de experienta unei mese servite la „inaltime”.

Cate restaurante se construiesc sau amenajeaza in 2018 in Romania?

Conform datelor centralizate de platforma inteligenta Victa.ro, de la inceputul anului pana in prezent au fost monitorizate la nivel national 302 investitii in restaurante, cafenele sau baruri. Din acest total, doar 4 figureaza ca finalizate, majoritatea fiind in stadii incipiente (intentie, proiectare, autorizare, licitatie sau inainte de executie) in timp ce 37 se afla in constructie iar 13 in stadiu de amenajare.

Doresti mai multe informatii despre aceste proiecte?