Colectii de mobilier de la cei mai cunoscuti producatori din Romania vor fi expuse la Targul Mobex Transilvania

Fiindca piata de mobilier din Romania are un potential imens, iar adaptarea produselor la noile trenduri este pariul castigator pe care il propun cei mai importanti producatori de mobila din Romania, EXPO TRANSILVANIA vine in intampinarea cerintelor pietei si organizeaza in perioada 22 – 25 Februarie 2018 targul de mobila MOBEX TRANSILVANIA.

 

Cea mai diversificata selectie de mobila

Targul isi propune sa ofere cea mai inspirata si diversificata selectie de mobila, colectii de mobilier realizate de cunoscuti producatori de mobila din Romania, mobila de lux din lemn masiv, dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, bucatării, camere tineret, scaune, mese si jucarii din lemn.

Locatia evenimentului – Expo Transilvania – este cel mai important centru expozitional din zona de nord-vest a Romaniei, desfasurandu-si activitatea de peste doua decenii in industria romaneasca de targuri, expoziti si evenimente.

In paralel cu acest eveniment, la Expo Transilvania va fi gazduit si Targul Ambient Construct & Instal/Electric, dedicat industriei constructiilor si instalatiilor din Romania.

Locurile sunt limitate asadar, daca doriti sa participati in calitate de expozant la Targul MOBEX TRANSILVANIA, va rugam transmiteti o solicitare pe adresa de email ioana100@yahoo.com, sau la telefon 0746939095.