Ce tip de ușă se potrivește pentru propria ta locuință?

10 ani de cercetare și munca unor specialiști cu experiență pe piața de uși au dus la obținerea unui catalog de produse durabile și inovatoare. Palladio Doors îți oferă soluții cu o structură tip Monococ, cu un raport de rezistență-greutate excelent, raport confirmat și de un brevet deja obținut în Europa și aflat în curs de obținere în SUA și Canada.

Ușile Palladio se caracterizează printr-un design atractiv și o serie de caracteristici puternice care le transformă într-o soluție potrivită pentru orice tip de investiție. Care este secretul? Majoritatea instrumentelor și echipamentelor de fabricație sunt realizate in-house drept urmare finisajele sunt realizate până la cel mai mic detaliu, iar rezultatul final este unul spectaculos. Fie că vorbim de aspectul autentic al unei uși din lemn de stejar sau de ascunderea balamalei atât de inestetice la ușile clasice, specialiștii Palladio sunt pregătiți cu un portofoliu care merită admirat.

Și totuși, cum să te decizi atunci când vine vorba de propria locuință? Ai nevoie de o ușă de exterior cu mai multă sticlă, care să permită luminii să pătrundă, sau de una care să se încadreze în stilul clasic și să te ajute să economisești agentul termic în perioad anotimpului rece? Iată 3 soluții recomandate de specialiștii care activează și oferă zilnic pieței unele din cele mai calitative uși:

Influențe contemporane și design unic: GEORGIAN 1

Acest tip de ușă este recomandat pentru cei care sunt în căutarea unui design clasic cu influențe contemporane și cu elemente de tip vitralii. Efectul woodgrain de care beneficiază acest tip de ușă transformă produsul și dă iluzia unuia realizat dintr-un stejar autentic. Lățimea minimă a sticlei pentru acest tip este de 240 mm. Produsul vine cu sticlă satinată, iar beneficiarul are posibilitatea de a alege între 13 nuanțe de culoare.

Securitate maximă cu ușile VIKING

Pentru securitate sporită, specialiștii pun la dispoziție o gamă prevăzută cu un sistem cu șild tip Finger Pull care oferă securitate maximă, atât pentru ușile din gama contemporan cât și pentru cele din gama de epocă. Aceste produse vin cu un cilindru amplasat în spatele unui scut de oțel, ușa fiind astfel protejată contra spargerilor, inclusiv a celor în care infractorul folosește pentru acces burghiul.

Pentru uși luminoase alege soluțiile CAMBRIDGE

În cazul în care vă doriți să optați pentru o soluție care să fie mult mai permisibilă pentru accesul luminii în încăpere, atunci gama CAMBRIDGE este soluția perfectă. Ușile din această colecție sunt dotate cu sticlă tripan. De asemenea, toate ușile sunt finisate cu folie Renolit. Cele 13 culori pentru folie din catalog vă permit să adaptați produsul după bunul plac, astfel încât să se potrivească pentru orice design. Rezultatul? O ușă extrem de frumoasă, durabilă și robustă.

Solicită mai multe detalii despre catalogul de produse Palladio și despre soluțiile oferite prin completarea formularului de mai jos sau accesează website-ul oficial: http://usipalladio.ro/