Vino pe 23 februarie la Cocktail Home Textile in Bucuresti si descopera textilele cu care iti vei impresiona clientii!

Sophia, brand specializat in decoratiuni textile (perdele, draperii, tapiterii, accesorii) si consultanta in amenajarea spatiilor culturale, rezidentiale sau HoReCa,  va invita la un eveniment deosebit dedicat textilelor si tesaturilor, care va avea loc la showroomul din Bucuresti.

Descopera excelenta in designul interior la Cocktail Home Textile in 23 februarie!

Acum aveti ocazia sa descoperiti solutiile de design interior in cadrul evenimentului Cocktail Home Textile, dedicat arhitectilor, dezvoltatorilor, constructorilor si companiilor care activeaza in domeniul imobiliar.

invitatie Cocktail Home Textile

Asadar, in data de 23 februarie sunteti asteptati la magazinul Sophia din Bucuresti (B-dul Pache Protopopescu, nr. 21) pentru a vedea cu ce produse va puteti impresiona clientii. De asemenea, in cadrul evenimentului veti putea socializa cu alti specialisti din domeniul rezidential.

Prezenta la eveniment trebuie confirmata pana la data de 15 februarie, cu rugamintea sa ne trimiteti (pe adresa vanzari@sophia-romania.ro) o fotografie despre dvs., care va fi inclusa in brosura evenimentului, alaturi de functia si compania dvs. Aceasta brosura va fi inmanata fiecarui participant.

Prezent cu 21 de magazine (in curand 22 – va fi lansat un nou magazin in Cluj-Napoca) in Romania, Anglia si Republica Moldova, brandul Sophia si-a creat o misiune din a dezvolta noi concepte dedicate decorațiunilor interioare pentru reședințe private, hoteluri sau muzee. Portofoliul de produse oferite include perdele, draperii, sisteme de prindere si accesorii, diverse decoratiuni textile si tapiterii facute la comanda.