ORIENT CERAMIC: Soluții durabile, pentru o casă așa cum îți dorești!

Orient Ceramic activează pe piaţa materialelor de construcţii începând cu martie 2005, devenind în scurt timp liderul zonal şi unul din principalii jucători la nivel naţional în importul, distribuţia şi comercializarea plăcilor ceramice. Așa se prezintă pe scurt o companie în continuă dezvoltare, prezentă deja de mai bine de 13 ani pe piața românească.

Compania s-a născut în 2005 din dorința de a aduce un suflu nou pe piața amenajărilor interioare, ajungând în prezent să deţină 20 magazine proprii în principalele oraşe din ţară, dar şi o reţea de distribuţie compusă din peste 120 de distribuitori autorizaţi, care o reprezintă cu succes atât la nivel național cât și european.

Ne-am axat inițial pe ceramică- faianță și gresie porțelanată, ulterior extizând gama de produse, astfel încât acum putem vorbi de parchet, mozaic,  piatră naturală, tapet… și cu siguranță nu ne vom opri aici.

Principalii furnizori de marfă ai companiei, sunt localizați în diverse zone de pe glob, de la Orientul Indepărtat (China, India) la țările cu specific din Europa (Spania, Turcia), cât și cele mai exotice zone (Vietnam, Brazilia).

ORIENT CERAMIC se apleacă cu atenție asupra oricărui client, fie persoană fizică, designer sau dezvoltator imobiliar. Punem la dispoziție un portofoliu de produse ce cuprinde peste 1700 modele de plăci ceramice, 150 modele de mozaic, 160 de modele de piatră naturală, aproximativ 1500 modele de tapet, precum şi produse adiacente.

Compania este importatoare pentru toate modele, modele noi, în pas cu tendințele actuale, asigurând continuitate în aprovizionarea fiecărui model cel puţin 2 ani de la data primului import. Produsele comercializate respectă standardele europene și international de calitate. Suntem mereu în cautare de produse noi care să depășească așteptările clienților.

Participarea la târgurile de specialitate din străinătate, pentru a fi mereu în contact cu ultimele tendințe și a încheia noi parteneriate, a reprezentat în anul 2019 deschiderea către noi oportunități, noi piețe pentru domeniul piatră naturală, astfel în momentul de față, showroom-urile Orient Ceramic dețin în expozițiile sale,  diferite modele și dimensiuni de piatră naturală din cele mai exotice și îndepărtate cariere din Orientul Mijlociu.

În privința pardoselilor, sunt create noi tehnologii, care să sporească atât rezistența, cât și confortul. Sunt dedicate în special spațiilor comerciale, cu trafic intens.

De exemplu, gresiile porțelanate ‘’big slabs’’, reprezintă noul concept prin care Orient Ceramic a revoluționat cu adevărat piața din Romania. Aceste plăci spectaculoase duc proiectele la un alt nivel, pardoseli și pereți cu venaturi continue și design random. Îndiferent dacă sunteți în căutarea unui design marmorat sau ceva care redă aspectul uimitor al unei încăperi din piatră, noi vă propunem o mulțime de sortimente, însoțite de diferite texturi și finisaje de neegalat, foarte versatile și folositoare în același timp. Fiecare placă deține o simbioză perfectă dintre stilul inovativ, tehnica excelentă și tehnologia de ultimă generație, care garantează rezistența și fiabilitatea plăcilor de dimensiuni mari. Anul acesta am adăugat în portofoliul nostr, dimensiunile de 80×160 cm, 90×180 cm și 80×240 cm, acestea având diverse beneficii în anumite proiecte de construcție și design. Alege soluțiile cele mai potrivite dintr-o gamă variată de produse de înaltă calitate și design unic, pe care le găsești doar în showroom-urile Orient Ceramic, ideale pentru amenajarea casei la interior sau la exterior.

Deținem showroom-uri elegante și spațioase marca Orient Ceramic, unde vei găsi cele mai frumoase design-uri de plăci ceramice, și nu numai,  toate pentru casa ta.

Credem cu tărie ca cea mai bună reclamă este recomandarea clienților, așa încât punem foarte mare preț pe încredere, onestitate și profesionalism.

Punem la dispoziție call center, suport tehnic, info și recomandări,  la telefon: 0729994491 sau ne găsiți și pe rețelele de socializare:  Http://www.facebook.com/OrientCeramic, Https://www.orientceramic.ro/, Instagram: orientceramic, astfel încât proiectele dumneavoastră  să fie unice și să se ridice la nivelul așteptărilor.