BIFE 2012 s-a desfasurat zilele trecute la Bucuresti

ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila, au prezentat in perioada 12-15 septembrie 2012, BIFE- Bucharest International Furniture Exhibition.

BIFE este cel mai mai important targ din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care s-a desfasurat pe o suprafata de peste 10.000 de mp, in cel mai mare Centru Expozitional din Romania.

Aflat in acest an la cea de a 21-a editie, BIFE si-a castigat un binemeritat loc in randul celor mai importante targuri de profil din Europa si din lume, bucurandu-se de recunoasterea Asociatiei Globale a industriei Expozitionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreata UFI.

BIFE 2012, un altfel de eveniment

Targul BIFE isi propune sa inceapa in acest an o aventura a design-ului inovator, a stilului si rafinamentului, reunind sub acelasi concept cele mai importante branduri de mobila din tara si strainatate.

Astfel, sub sloganul ÔÇťplAy DESIGN feelÔÇŁ, targul va marca revolutiile in design-ul de mobilier aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Evenimentul este organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila si se adreseaza:

– producatorilor si distribuitorilor din domeniul mobilei si produselor de lemn,
– producatorilor si distribuitorilor de tehnologii,
– utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului si exploatare forestiera,
– producatorilor si distribuitorilor de accesorii de mobila,
– producatorilor si distribuitorilor de materii prime si materiale auxiliare pentru industria lemnului,
– vizitatorilor specialisti si publicului larg.

In premiera pentru targul BIFE, dar si pentru piata expozitiilor de profil din Romania, la aceasta editie s-a dedicat un salon intreg sectiunii de mobilier pentru bucatarie. Urmand tendinta inregistrata la nivel international in care spatiul destinat pregatirii si servirii mesei nu mai reprezinta o zona secundara a casei, ci una de importanta speciala, in care membrii familiei isi petrec o parte din timp impreuna, firmele participante vor prezenta publicului vizitator solutii functionale si moderne destinate eficientizarii si ambientarii acestui spatiu.

Haideti sa vedem cum a aratat BIFE 2012 in imagini:
Add a Comment