Cum poti atrage turisti straini cu un eveniment sportiv

A patra ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca ia startul în data de 13 aprilie 2014 la ora 09.15, anunţă organizatorii, Runners Club, într-un comunicat de presă.

Anul acesta sunt aşteptaţi să ia startul 3.000 de alergători. Până vineri, 28 aprilie 2014, și-au anunțat prezența la eveniment alergători din 22 de țări: Ungaria, Spania, Grecia, Slovacia, Cehia, Austria, Irlanda, Canada, Moldova, Germania, Suedia, Franța, Portugalia, Japonia, Tunisia, Italia, Letonia, Camerun, Marea Britanie, Danemarca și Kenya.

fuga dupa clienti

Maratonul Internaţional AROBS Cluj-Napoca este o competiție sportivă cu un nivel tehnic ridicat, dedicată comunității sportive internaționale. Gândit de la prima ediție ca o manifestare sportivă menită să reunească într-o competiție deschisă alergători profesioniști și amatori din țara și străinătate, maratonul a devenit un eveniment simbol care definește orașul Cluj-Napoca că oraș sportiv european.

Cati hotelieri sprijina acest eveniment?

Cati au incheiat parteneriate cu organizatorii pentru a gazdui turistii straini? – pe bani…desigur.

Sa te plangi ca nu ai turisti este simplu.

Tu cum alergi in cursa pentru turisti?

La fel este situatia si in cazul furnizorilor HoReCa – se plang ca nu au clienti…dar cand le spui…uite aici o baza de date cu sute – repetam: sute – de investitori care acum construiesc pensiuni, hoteluri, SPA-uri…stiti ce ne zic?

E scump, nu au bugete…si tot felul de „pacaleli”.

Vrei sa ai parte de oferte serioase de la firme care stiu sa iti propuna solutii HoReCa? Iti GARANTAM GRATUIT 3 oferte pentru orice ai nevoie la pensiunea/restaurantul tau.