Greenery sau culoarea anului 2017 – acum si in spatiile comerciale sau chiar in gradina dumneavoastra!

Daca va doriti sa fiti in tendinte si sa aveti o gradina dupa ultima moda sau un spatiu comercial unde clientii sa vina cu placere si sa povesteasca si mai departe despre experienta lor, va asiguram ca nuanta greenery sau culoarea anului 2017 este unul dintre pilonii importanti atunci cand va decideti sa porniti la drum!

Pantone a declarat nuanta de verde greenery, care se traduce mot-a-mot verdeata, culoarea oficiala a anului 2017. Greenery este o culoare inspirata din natura si ce alta modalitate mai buna de a o pune in valoare decat prin intermediul naturii ?!

Inca de la inceputul anului, culoarea a influentat conceptual aspecte legate de design si arhitectura, decor interior si exterior, moda, calatorie si chiar mancare.

Cum ar fi daca ati putea aduce verdele proaspat mai aproape de dumneavoastra?

Noi, Pepiniera de Val d’Yerres Deux, impreuna cu Naturapreserved.com si La Maison des Jardins, va propunem atat solutii de interior cu pereti verzi care rezista in timp fara intretinere sau udare, cat si spatii verzi decorate si imbracate in gazon si o diversitate de alte plante care capata diverse forme si texturi! Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu sfaturi utile si idei inovatoare, indiferent de indrazneala propiectului pe care doriti sa il realizati!

Centrele comerciale, hotelurile, spatiile verzi sau gradinile vor arata mai vii, pline de culori vibrate si ne vor purta gandul catre noi inceputuri si catre dorinta de a ne descoperi o versiune cat mai “verde” a fiecaruia dintre noi.