Produse de inalta calitate la cele mai bune preturi marca BEST EURO DOORS

BEST EURO DOORS a fost înființată cu scopul a oferi pe piață o largă gamă de produse în domeniul amenajărilor interioare, conforme cu ultimele norme și standarde în domeniu.

Beneficiind de un personal calificat cu o echipă dinamică, Best Euro Doors dezvolta parteneriate puternice cu clienții și furnizorii la înalte valori de calitate atât în ceea ce privește produsele comercializate, cât și din punctul de vedere a serviciilor oferite.

Direct implicați în rezolvarea tuturor proiectelor pe care ni le asumăm alături de partenerii noștri de afaceri. Căutăm soluții pentru orice client și ținem să  oferim echilibrul între produs, calitate și preț. Dorim să fim percepuți cu un sinonim pentru produse de înaltă calitate la cele mai bune prețuri. Astfel, putem oferi produse la cele mai înalte standarde calitative, păstrând însa prețurile atractive. Totodată ținem să oferim servicii profesionale complete de consultanţă şi montaj.

Solicita o oferta de pret pentru usile interioare si exterioare BEST EURO DOORS!

Societatea dispune de un SHOWROOM cu expunerea mostrelor de uși interior și exterior, mochetă de uz casnic și cu caracteristici speciale (personalizată, ignifugata, tratată antimurdărie, antistatica), linoleum și covor PVC de uz casnic și profesional, cu caracteristici speciale (pentru spitale și cabinete medicale, bucătării, săli de sport, săli de dans, mijloace de transport, depozite, birouri, magazine), parchet și izolație parchet (laminat, stratificat, masiv), rigole de duș din inox 100% și tehnologii de vârf din domeniul amenajării mediului de viaţă. Capacitățile de depozitare ne permit îndeplinirea cererilor clientelei rapid și calitativ.

Logo-ul BEST EURO DOORS reflecta valorile pe care le propunem clienților noștri: încredere și fiabilitate, combinate cu un stil modern, garantând soluţii inteligente pentru satisfacerea celor mai variate şi mai exigente nevoi ale partenerilor noștri. Aceste fiind condițiile satisfacției și calității, pe care poate conta clientul nostru.

Menținem parteneriat cu companii din Ucraina, România, Bulgaria, Polonia, Belgia și Germania.

Va invitam sa vedeti produsele noastre la Showroom-ul de pe Str. B-dul Nicolae Iorga, nr. 2A, Iasi.