Asigura un plus de relaxare in hotelul tau: 3 modele recomandate de cazi cu hidromasaj

Valoarea investitiilor hoteliere creste proportional cu facilitatile pe care acestea le ofera clientilor. Fie ca vorbim de un restaurant pretentios, o sala de fitness, servicii de intretinere corporala, o pisicina sau o cada cu hidromasaj, investitiile intr-un plus de relaxare si confort pentru oaspeti vor fi intotdeauna alegerea corecta.

In acest context, va recomandam 3 modele de cazi cu hidromasaj in 3 dimensiuni diferite, care ar putea fi exact ceea ce lipseste din serviciile hotelului sau pensiunii dvs. Sau poate chiar din curtea casei dvs. Toate cele 3 modele dispun de iluminare LED, sistem de incalzire a apei si sistem de filtrare si dimensiunile lor pot fi personalizate la cerere.

Optiunea mini: Cada cu hidromasaj Helen

Modelul Helen este optiunea mini de cada cu hidromasaj, insa chiar si la dimensiuni mai reduse – 2.3 x 2 .6 metri si o capacitate de 1800 de litri, aceasta poate acomoda 6 persoane pe locuri cu hidroterapie, asigurand un cadru mai intim pentru cei dornici de relaxare si terapie cu apa cu 30 de jeturi de hidroterapie (apa+aer) si 12 jeturi de aer.

Optiunea medie: Cada cu hidromasaj Dreamer

Cu o capacitate de 11000 l, cada cu hidromasaj model Dreamer poate acomoda pana la 8 persoane pe locuri cu hidroterapie. Cele 34 de jeturi de hidroterapie, 12 jeturi de aer si cele 3 pompe de hidromasaj asigura experienta unui swim-spa de care se vor bucura cu siguranta oaspetii hotelului. De asemenea, rasfatul este completat si de optiunea de a inota impotriva curentului, cada avand 6 metri lungime si 2.6 metri latime.

Optiunea mare: Cada cu hidromasaj The Big

42 de sezuturi cu hidroterapie dispuse pe o lungime de 14 metri si o latime confortabila de 3 metri fac din cada de spa The Big cel mai mare model monobloc din gama Schmidt Exclusive Designing. Un rasfat intr-o cada generoasa cu apa incalzita si jocuri de lumine va fi cu siguranta apreciat de grupurile mai mari de turisti. 294 de jeturi de hidroterapie si 84 de jeturi de apa fac minuni in materie de relaxare.

Catalogul Schmidt Exclusive designing mai cuprinde modelele Swim Dreamer, Infinity, Super Dreamer, Lorenne, Kiss, Sophie, insa clientii pot solicita si realizarea de cazi/mini-piscine/piscine cu hidromasaj la dimensiuni personalizate.

Despre Schmidt Exclusive Designing

Istoria companiei Schmidt Exclusive Designing a inceput in Ingolstadt in anul 1996 cu un atelier de productie modele din exporit pentru caroserii de masini. Un deceniu mai tarziu, compania a intrat intr-un parteneriat de productie piscine din rasini poliesterice ranfortate cu fibra din sticla, iar anul 2013 a marcat reprofilarea companiei pe productia de spa-uri si swim-spa-uri, destinate atat domeniului hotelier, cat si segmentului rezidential.

Pentru mai multe informatii despre produsele Schmidt Exclusive Designing sau o oferta personalizata, completati formularul de mai jos: