Doteaza-ti hotelul cu aspiratoare SMART, silentioase, cu eficienta de 99.97% in retinerea microparticulelor!

Praful, alergenii, bacteriile si virusii nu vor mai fi o problema pentru hotelul, restaurantul, lounge-ul sau sala ta de evenimente. Cu un un sistem de aspiratie centralizat beneficiezi de performanta maxima si asiguri clientilor tai un mediu curat si sanatos.

Filtrele aspiratoarelor smart retin microparticule cu eficienta de 99.97%, care mai apoi sunt eliminate direct in afara incaperii, mentinand in interior un aer proaspat, neviciat.

Afla mai multe despre aspiratoarele SMART pentru hotelul tau!

Motorul performant are o putere de 5 ori mai mare decat cel al aspiratoarelor traditionale, iar accesoriile sunt gandite astfel incat sa se potriveasca oricarei suprafete. Garantia eficientei este net superioara fata de cea a aspiratoarelor obisnuite.

Sistemul este gandit pentru a usura munca, cu nivel redus de zgomot. Motorul este pozitionat intr-o camera separata, asa ca sistemul de aspirare este foarte silentios. Tot ce trebuie facut este conectarea furtunului la priza si aspirarea poate incepe!

Cu totii ne dorim un mediu de trai sanatos si confortabil. Aspiratoarele centralizate vin ca un ajutor potrivit tocmai pentru aceasta dorinta. Aspirarea se face eficient, rapid, silentios si lasa in urma un aer proaspat, curat!

Solicita o oferta de pret pentru ASPIRATOARELE SMART! Completeaza formularul de mai jos: