Ascensiunea construcțiilor din domeniul Horeca în România: 4373 de proiecte în acest sector în ultimul an

Conform datelor furnizate de VICTA.ro, anul 2023 a adus un interes sporit pentru proiectele din domeniul Hotel și Relaxare în România. Un număr de 4373 de astfel de proiecte au fost monitorizate, reflectând o creștere semnificativă a cererii în acest sector în ultimul an.

Suprafață totală implicată: Aceste proiecte au ocupat o suprafață de 17.18 milioane metri pătrați, semnificând nu doar o creștere a cererii, ci și o extindere semnificativă a proiectelor care implică construcțiile Horeca

Investiție totală: Calculul investiției necesare pentru aceste proiecte a atins suma de 68.01 miliarde de lei.

Topul județelor: Constanța se situează în fruntea clasamentului, cu 424 de proiecte, urmat de Bihor cu 293 proiecte și Cluj cu 262 de proiecte.

Pentru cei interesați de evoluțiile în domeniul construcțiilor și, în mod special, în ceea ce privește domeniul Hotel și Relaxare, platforma VICTA.ro oferă oportunități valoroase. Aceasta nu doar furnizează informații actualizate despre tendințele pieței, ci și permite explorarea proiectelor promițătoare din acest sector în continuă dezvoltare. Prin testarea gratuită a platformei, profesioniștii din domeniul construcțiilor pot rămâne la curent cu ultimele noutăți și pot identifica noi direcții de dezvoltare într-un segment de piață în plin avânt.