3 proiecte hoteliere care își caută antreprenor

Conform asistentei de vânzare la șantiere VICTA, județele Tulcea, Constanța și Cluj au generat în ultimele 2 luni cel mai mare număr de șantiere din domeniul Horeca pentru care s-au solicitat cereri de ofertă.

 

Iată 3 astfel de proiecte importante care așteaptă oferte pentru servicii de antrepriză generală:

Hotel P+2E+3Eth, județul Sălaj

Proiectul se ridică la o valoare totală estimată de 1.94 mil RON, având o suprafață de 2097 mp. Echipa de cercetare IBC Focus a aflat că în prezent se află în derulare procedura de atribuire a contractului pentru antrepriză. Proiectul cuprinde o zonă de săli de conferință cu capacitatea de 67, respectiv 12 locuri, bar, restaurant, zonă spălătorie, zonă alimentație publică, sală de mese. Clădirea va fi echipată cu un sistem de panouri solare pentru apă caldă, cu boiler de acumulare, va dipsune de corpuri de iluminat de tip LED și în spațiile comune corpuri de iluminat cu detector de mișcare/diurn.

Apart-hotel D+P+4E, județul Cluj

Cu o valoare estimată la 4.80 mil RON, construcția de față are o suprafață totală de 2400 mp. Beneficiarul acestui proiect a menționat faptul că șantierul e în stadiu incipient, în curs de autorizare.

4 imobile structuri de cazare P+2E, județul Argeș

Proiectul se ridică la o valoare totală estimată de 5.44 mil RON, având o suprafață de 3627 mp. Beneficiarul proiectului a informat echipa de cercetare IBC Focus că proiectul se află încurs de obținere a avizelor necesare eliberării autorizației de construire. Prin proiect se propune construirea a 4 structuri de cazare cu regim de înălţime P+2E. La fiecare nivel vor fi 5 unităti individuale de cazare. Pentru fiecare din structurile de cazare se vor amenaja câte 15 locuri de parcare.

 

Ești interesat să descoperi toate proiectele din domeniul Horeca aflate înainte de executie? Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro