Investiții de peste 1,5 miliarde de dolari: Unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est vine în Iași

Aurora Multimarket, unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est, se extinde în România, având planuri pentru deschiderea unui magazin la Iași, după lansarea cu succes la Suceava săptămâna trecută.

Cu renumele de a fi printre cei mai mari trei discounteri din regiune, lanțul intenționează să deschidă încă 11 magazine în diverse orașe românești până la sfârșitul anului 2023. Despre locația exactă din Iași încă nu se știe, dar compania a demarat o campanie de recrutare pentru personal.

Aurora Multimarket, cu sediul în Ucraina și un portofoliu de 1.000 de magazine în țară, a înființat subsidiara din România în februarie 2023, fiind deținută de un offshore din Cipru, cu un cetățean ucrainean ca beneficiar.

Compania afirmă că în acționariat este implicat și un fond internațional, Horizon Capital, cu investiții directe de peste 1,5 miliarde de dolari.

Verifică harta celor peste 160 de poiecte de construcție din domeniul retail, în Iași

În anul 2013, județul Iași a cunoscut o intensă activitate în sectorul Retail. Potrivit datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în anul 2013, în județul Iași au fost înregistrate 164 de proiecte de construcție în domeniul comercial, cu o suprafață totală de 1,75 milioane metri pătrați. Valoarea totală a acestor investiții depășind suma de 4.82 miliarde de lei.

Iată cum arată distribuția proiectelor pe hartă:

Explorează posibilități de implicare în proiectele de dezvoltare a spațiilor comerciale

Implicarea în proiecte de dezvoltare a spațiilor comerciale poate aduce beneficii semnificative atât comunității, cât și dezvoltării afacerii tale. Un pas simplu pe care îl poți face este să verifici dacă județul tău se află pe lista proiectelor de construcție a spațiilor de retail. Află mai multe și explorează oportunitățile de contribuție accesând Victa.ro.

SURSA ARTICOL: https://apix.ro și https://victa.ro