Webinar gratuit HOSPITALITY 3.0 – Fii pregatit pentru viitor si „noua normalitate”

Restrictiile de calatorie si preocuparea turistilor  privind siguranta ca urmare a pandemiei COVID-19, sunt principalele cauze care au condus la scaderea dramatica a gradului de ocupare in  hoteluri. Daca pentru restrictiile de calatorie exista planuri graduale de relaxare in urmatoarele luni,  asteptarile turistilor privind sigurata si igiena se vor transforma in standarde de operare obligatorii pentru multi ani de acum inainte. In acest context, tehnologiile SMART si automatizarea sunt in avangarda remodelarii industriei Ospitalitatii, oferind solutii pentru „noua normalitate”.

Prin tehnologia dezvoltata de Assa Abloy , primul ecosistem cu mai multe platforme pentru emiterea, livrarea sau revocarea cheilor digitale, proprietățile echipate cu Mobile Access pot oferi oaspeților comoditatea finală de check-in, permițându-le să-si utilizeze dispozitivele personale mobile. Drept urmare, această soluție tehnologică dovedită poate oferi beneficii suplimentare prin eliminarea emiterii de carduri – reducerea răspândirii bacteriilor, asigurarea unor operațiuni de recepție mai simplificate și cu un cost mai redus

Accesul nostru mobil permite oaspeților hotelului și călătorilor grabiti să evite complet asteptarea in fata receptiei și să economisească timp. Aceasta facilitate oferă o experiență nouă incredibilă. Înregistrarea se poate face autonom, în funcție de soluția pe care o utilizați.

Beneficii pentru oaspeții hotelului

– Experienta unica

– Nu este nevoie de chei sau carduri acces

– intrare facila în camere

– Convenabil și sigur

Beneficii pentru hotel

– Imagine consolidată a hotelului

– Cresterea loialitatii oaspeților

– Operațiuni mai eficiente, costuri reduse

– Competitivitate sporită

Aplicatia TMRW Hotels automatizeaza activitatea hoteliera, rezultand operatiuni fara contact/cu contact minim, reducerea costurilor operationale si cresterea profitabilitatii, oferind totodata proprietarului instrumente eficiente pentru marketing si vanzare activa. Disponibila pe dispozitive Android, IOS si totodata ca interfata web, solutia TMRW asigura oaspetilor control total asupra sejurului si experiente digitale memorabile.

Solutia este una de tip cloud cu API incorporat si foloseste o tehnologie inovatoare, fiind interfatabila cu multiple sisteme PMS sau sisteme de control acces de tip Bluetooth. Aplicatia este disponibila in 8 limbi si respecta prevederile Regulamentului European GDPR.

Asadar,  pregateste-te pentru viitor ! Participa la webinar pentru a descoperi mai multe detalii despre solutii tehnologice inovatoare care te vor ajuta in reinventarea afacerii tale hoteliere!

Speakeri

Stefan Nedelcu– Business Unit Manager Central Europe South, ASSA ABLOY Global Solutions

Cosmin Sindean – Managing Partner, Horeca HUB, partener oficial TMRW Hotels

Invitat special:

Cristina Huzum– Deputy General Manager, Sheraton Bucharest Hotel

Pentru inregistrare foloseste link-ul de mai jos:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/8715886790081/WN_z6r7WMdVQR6NgCzQHkumVw