Amenajari de top si consiliere gratuita la EXPO CASA MEA 2014

EXPO CASA MEA, evenimentul expoziţional de home & deco dedicat complet casei, aflat anul acesta la a treia ediție, își întâmpină vizitatorii cu cea mai largă şi diversă paletă de produse, consiliere în amenajarea locuinței și workshopuri gratuite de design și arhitectură. Târgul se desfășoară în perioada 8 – 11 Mai 2014, în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa.

Anul acesta, la EXPO CASA MEA, firme prestigioase din domeniul construcțiilor, finisajelor și amenajărilor interioare se vor întrece să ofere calitate şi preţ pe măsură nevoilor tot mai exigente ale cumpărătorilor.

Vizitatorii vor avea parte de consiliere gratuită din partea designerilor și arhitecților prezenți la târg, în cadrul workshopurilor despre amenajarea spațiilor mici, combinarea culorilor, proiecții 3D sau transformarea și reutilizarea obiectelor vechi.macheta expocasa 1250x1825

Standurile expoziționale au fost create de arhitectul George Tatulea și reprezintă o zonă de zi, una de bucătărie, o zonă de servit masa și una multifuncțională, astfel încât vizitatorii să găsescă cu ușurință produsele de care au nevoie.

Târgul include și un sector dedicat familiei, iar părinții care vor dori să vină la târg însoțiți de copii vor găsi aici spații de joacă pentru cei mici.

De asemenea, vizitatorii au ocazia să câștige premii zilnice la Tombola Vizitatorului.

Printre expozanții de anul acesta se numără: Gada Ceramic, Fenestela, Hormann, Szel Mob, Amber Technologies, Luxus Garten, Adversar design, Deco Studio, Top Wood și mulți alții.

Târgul Internaţional de materiale de construcţii, finisaje, soluţii de renovare şi decoraţiuni pentru locuinţe EXPO CASA MEA este organizat anual de trustul de presă Medien Holding, în parteneriat cu Nexidian International Consulting.

***

Despre Medien Holding

Portofoliul Medien Holding include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră Academia Caţavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Căminul”, „Casa Mea”, „Domus” şi „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte și echipamente”, site-ul www.casamea.ro”), revista Bebelu și www.bebelu.ro dedicate părinților, revista despre oameni, dezvoltare, decizie și acțiune Manager Express şi www.managerexpress.ro, revistele Insight Tarom și Skylady,tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agenţia de comunicare si branding şi Medien Conferences.

Pentru informații:

Daniela Bindila
Marketing Coordinator
Phone:+40 21 202 82 84
Fax: +40 21 202 82 04
Mobile: +40 721 264 094
E-mail: daniela.bindila@medienholding.ro
Str. Nerva Traian nr. 3, Bl. M 101, et 5, sector 3, Bucuresti