Vrei sa organizezi o petrecere in curtea pensiunii tale fara sa tragi o mutime de cabluri?

Probabil in momentul in care te-ai gandit sa organizezi petrecerea in curtea pensiunii ai luat in considerare si multiplele cabluri de care ai nevoie pentru a asigura si jocurile de lumini. Pe langa faptul ca va dura destul de mult sa tragi zeci de fire si cabluri, va fi destul de greu sa le,, ascunziÔÇŁ astfel incat sa nu se impiedice invitatii tai.
Te intrebi cum poti avea candelabre in copaci fara mii si mii de cabluri?

apus peste cabluri
Tocmai de aceea Mix Equipment, vine cu cea mai buna solutie care sa te ajute,, sa ai luminaÔÇŁ in orice colt al curtii astfel incat petrecerea ta sa fie cea mai reusita, dar si sa eonomisesti timp┬á in care poti sa┬á ai grija de alte aspecte necesare organizarii.┬á┬á Grupurile electrogene sau asa numitele cutii cu energie sunt cele care te ajuta sa ai electricitate chiar daca pensiunea in curtea careia organizezi petrecerea e in varf de munte.

In plus poti pentru ca totul sa fie si mai usor ai la dipozitie si NOUL PANOU DE COMANDA CU TOUCH SCREEN ÔÇô Guard Touch, ale carui beneficii le poti citi si fisa tehnica pe care o poti descarca Fisa Guard Touch control panel┬áacesta fiind practic cel mai evoluat model de panou de comanda pentru grupuri electrogene existent pe piata europeana si echipeaza in configuratia standard modelele VISA cu puteri de la 250 kVA in sus.

Este urmasul excelentului model digital ÔÇ×clasicÔÇŁ ÔÇô Guard Evolution, care echipeaza in continuare modelele standard cu puteri sub 250 kVA si poate fi comandat ca optional pentru orice model.

Ecranul tactil cu o dimensiune generoasa pune la dispozitia utilizatorului butoane si pictograme sugestive pentru comanda si controlul complet al grupurilor electrogene, realizand inclusiv grafice ale unor parametri selectati de utilizator.

Daca doresti ca petrecerea ta sa fie fara cusur si sa ai ocazia sa orgenizezi si alete evenimente fara batai de cap, poti apela cu incredre la profestionistii la MIX Equipment.

Ariticol realizat de Liana Opris in colaborare cu domnul Fodor Septimiu de la MIX Equipment.