Ce trebuie sa stii despre pergolele retractabile Sun Leader

Denumirea populara si foarte des intalnita a pergolelor este si “parasolar”. Acest sistem de umbrire se utiliza inca din vremuri de mult apuse cand erau folosite frunzele copacilor sau a altor plante cu frunze voluminoase pentru protejarea impotriva soarelui sau pentru realizarea unui spatiu mai intim. In zilele noastre la baza celebrelor pergole stau materiale rezistente, acoperite cu panze impermeabile si in unele cazuri accesorizate cu sisteme de ilumiare elegante, discrete, dar puternice.

Ce sunt de fapt pergolele retractabile?

Pergolele retractabile comercializate de Sun Leader de la frunizorul Pergo Style sunt constructii puternice alcatuite din profile din aluminiu extrudat, avand acoperisul retractabil. Acest aspect reprezentand extinderea sau restrangerea sistemului de umbrire cu ajutorul unui buton.

Acoperisul unei pergole retractabile este realizat dintr-un material impermeabil, ecologic, rezistent impotriva factorilor meteorologici dar si in cazul socurilor mecanice ori degradare fortata.

Sistemele de umbrire tip pergola sunt realizate la comanda in functie de necesitatile fiecarui client, in functie de dimensiuniea dorita. Pentru a sparge monotonia sau pentru a inveseli pur si simplu locul exterior gandit de tine, poti opta pentru alegerea culorii preferate, Sun Leader punand la dispozitia ta o gama cromatica extinsa.

Care este locul ideal pentru folosirea acestor sisteme de umbrire?

Pergolele cu acoperis retractabil sunt realizate si gandite pentru a proteja spatiile exterioare locuintei sau localului pe care il administrezi. Ele ofera si posibilitatea extinderii sau restrangerii spatiului, deci beneficiile oferite de aceste sisteme de umbrire sunt vizibile.  

Pergolele retractabile comercializate de Sun Leader dispun de caracteristici unice, care au determinat popularitatea lor pe piata:

– Montarea usoara;

– Adaptabilitate pe orice suprafata solida;

– Dispun de o rezistenta sporita datorita materialelor din care sunt realizate;

– Impermeabilitatea panzelor si rezistenta contra factorilor meteorologici (ploaie, vant puternic, grindina, razele puternice ale soarelui);

– Se pot comercializa individual, dar pot fi si impreuna cu pereti transparenti, ferind astfel intreaga terasa de ploi, vant, canicula;

– Pergolele retractabile pot fi chiar si autoportante, dispunand de 4 picioare proprii, iar in partea inferioara ancorandu-se. Exista si optiunea in care pot avea 2 pocioare, in cazul acesta ancorarea realizandu-se in partea din spate pe perete. In cazul modelelor fara picioare, acestea se pot ancora direct din perete cu ajutorul unor tiranti;

– Fiind alcatuite din materiale de inalta calitate, au si o rezistenta marita in timp;

– Sitemele de umbrire tip pergola cu acoperis retractabil dispun de o deschidere totala, de asemenea si inchiderea se poate realize in intregime.  

Un alt beneficiu al acestor sisteme de umbrire este puterea de “camuflare”, ele integrandu-se minunat in mediul inconjurator.

Pergolele retractabile dispun si de un sistem facilitator de inchidere/deschidere, totul fiind posibil prin intermediul unei simple apasari de buton.

Garantia este pe viata!

De unde poti achizitiona pergole retractabile marca Sun Leader?

Specialistii in amenajarea locurilor exterioare Sun Leader ofera posibilitatea achizitionarii sistemelor de umbrire tip pergola retractabila. Pe langa produsele puse la dispozitia ta, specialistii Sun Leader te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri in materie de amenajare a locului tau de suflet. Proiectele tale arhitecturale devin si poiectele noastre, iar noi livram pe langa produsele popriu zise si incredere, devotement si siguranta!