Cum poate contribui Santer Hidrostyle la afacerea ta?

Te-ai gandit sa deschizi un centru spa dedicat sau unul intr-o pensiune?

O piscina, o sauna sau o cada cu hidromasaj cu siguranta vor da valoare afacerii tale si te vor ajuta sa ai cat mai multi clienti care sa se bucure de serviciile de calitate pe care le oferi.

Datorita vietii agitate pe care o avem, ne dorim ca in timpul nostru liber sa ne delectam cu cat mai multe activitati care sa ne induca o stare de bine si apreciem diversitatea acestora. O sauna sau o cada cu hidromasaj nu numai ca reprezinta o metoda de relaxare, de socializare, de divertisment, dar contribuie si asupra sanatatii noastre. Prin urmare toate aceste beneficii vor determina o persoana sa apeleze si pe viitor la serviciile oferite de tine.

sauuIn cazul saunelor, vei primi sfaturi pertinente care sa te ajute sa alegi sauna potrivita. In functie de spatiul de care dispui, te vom ajuta sa alegi configurarea potrivita. Poti opta pentru o sauna lambrisata, care este realizata la fata locului si are avantajul de a fi executata in orice forma, insa costurile vor fi ceva mai ridicate. In caz contrar exista posibilitatea instalarii unei saune modulare. Executia unor astfel de saune este mai rapida, costurile de realizare sunt mai mici, insa modelele sunt standard si nu vei avea posibilitatea de a o personaliza. Indiferent de tipul de sauna ales vei avea parte de un produs de calitate.

De asemenea vei primi sfaturi legate de ventilarea incaperii pentru a nu intampina neplaceri precum mucegairea lemnului. Gama larga de tipuri de lemn iti vor permite sa ajustezi bugetul saunei fara a face rabat de la calitate.

Ce parere ai despre o cada cu hidromasaj?sauna

In general intr-un centru spa se opteaza pentru piscine datorita numarului mare de persoane care au acces la ele, insa cu suguranta oamenii vor aprecia experienta minunata pe care o ofera magia jeturilor dintr-o cada Caldera. Nimic nu se compara cu hidromasajul oferit de aceasta. Pentru un centru spa recomanadam modelul Cantabria, suficient de incapator pentru 8 adulti. Acest model poate fi dotat cu boxe pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, iar cromoterapia va contribui la aceasta. Suntem convinsi ca vei avea succes cu un astfel de produs care isi va amortiza foarte repede investitia , pentru ca odata folosita ,o astfel de cada provoaca dependenta.

Daca detii o pensiune, cazile Caldera vor face din aceasta un loc magic de care oamenii se vor indragosti. Vei vedea ca diversificandu-ti serviciile oamenii se vor intoarce cu placere de fiecare data si te vor recomanda in cercul lor de prieteni.

Speram ca ti-am fost de ajutor si ti-am deschis mintea privind modul in care poti sa-ti promovezi afacerea. Vom fi bucurosi sa te ajutam si iti stam la dispozitie pentru orice intrebari.

Articol scris de Aniela Samuel, specialist Santer Hidrostyle: www.hidrostyle.ro