Unde gasesti cele mai bune solutii pentru amenajarea parcurilor si spatiilor publice?

Primul skate park din Baia Mare a fost finalizat

Dupa o asteptare de mai bine de 10 ani, pasionatii de sporturi extreme din Baia Mare au in sfarsit ocazia sa isi exerseze miscarile pe noua suprafata dedicata exclusiv lor. Fiind deschis publicului larg din 30 septembrie, cu evenimentul de inaugurare organizat de echipa de rideri Five-O, parcul a devenit locul de joaca a iubitorilor de sporturi extreme locali si din tara.

14500437_1705042166488422_7777740644718262931_o

Skate Park Baia Mare – foto: Adrian Crapciu

Avand o suprafata totala de 2.110 metri patrati, skate park-ul este impartit in doua mari zone, prima zona de 606 metri patrati fiind dedicata bikerilor, iar cealalta zona, cea pentru skateri, se intinde pe o suprafata de aproximativ 1.214 metri patrati. Elementele care constituie parcul sunt realizate din suprafete betonate si structuri prefabricate din beton  pentru diferitele rampe si obstacole.

Astfel, proiectul realizat de Sport Play Systems a venit in intampinarea tinerilor si  iubitorilor de sporturi extreme din Baia Mare, oferindu-le un teren optim pentru a exersa in siguranta si pentru a-si urmari pasiunea.

Sport Play Systems ofera solutii complete pentru:

  • amenajarea locurilor de joaca
  • amenajarea zonelor destinate practicarii sportului (amatori si profesionisti)
  • amenajarea zonelor destinate sportului extrem (skatepark-uri, parkour area, wall climbing area)

Compania este reprezentant  exclusiv pentru Romania a unora dintre cei mai mari producatori de echipamente specializate din lume: Lappset – Finlanda, American Ramp Company – SUA.

Partenerul pe domeniul rampelor de skateboard este American Ramp Company, cel mai mare producator de asemenea echipamente din lume.

ARC ofera toate tipurile de sisteme constructive pentru producerea echipamentelor: beton prefabricat, triplu strat cu structura metalica, dublu strat cu structura de lemn, strat unic metalic cu structura metalica cat si echipamente executate din beton armat in santier. Totodata, ARC ofera, prin specialisitii lor in domeniu, consultanta, servicii de prezentari grafice si proiectare tehnica. Producatorul controleaza toate aspectele fabricatiei pentru a garanta cea mai buna calitate si un pret competitiv si atractiv. Mii de comunitati din intreaga lume au beneficiat de expertiza Arc World SkateParks in dezvoltarea proiectelor de parcuri pentru skateboarding.

Sport Play Systems mai furnizeaza mobilier urban pentru parcuri, gradini, piete, esplanade pietonale sau scuaruri, precum si echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca pentru copii si aparatura fitness pentru parcuri.