Pavăl Holding și Apex Alliance au cumpărat Hotelul Gardone din Italia

Pavăl Holding și Apex Alliance au anunțat achiziționarea Grand Hotel Gardone, un hotel emblematic care a fost inaugurat în anul 1884 pe malul lacului Garda din Italia.

Deschiderea hotelului va avea loc în iunie 2023, la începutul sezonului de vară. Grand Hotel Gardone va intra într-un proces de renovare și restaurare care va presupune investiții în valoare de 45 de milioane de euro la începutul anului 2024, punând hotelul pe lista hotelurilor premium de 5 stele.

„Achiziția Grand Hotel Gardone, în parteneriat cu investitorul Pavăl Holding, reprezintă un eveniment important pentru compania noastră. Alături de hotelul Hampton by Hilton, aflat în construcție în Veneția, această achiziție este a doua investiție importantă pe care o facem în industria hotelieră din Italia. În urma reconstrucției planificate și a conversiei hotelului într-un prestigios brand internațional de 5 stele, această destinație va deveni un hotel emblematic în regiune. Intenționăm să păstrăm patrimoniul inestimabil al acestui obiectiv, în timp ce introducem un concept de lux care oferă servicii exclusiviste, facilități îmbunătățite și priveliști impresionante ale Lacului Garda, apreciate atât de către turiștii străini, cât și de cei italieni. Cu o rivieră restaurată, acest hotel va contribui fără îndoială la dezvoltarea regiunii, va stimula turismul și în viitor va atrage noi investiții”, a declarat Vytautas Drumelis, Partener Apex Alliance.

În timp ce realizează noi dezvoltări interesante, investitorii Apex Alliance și Pavăl Holding se angajează să păstreze bogata istorie a hotelului, care a captivat clienții timp de decenii prin stilul său atemporal. Grand Hotel, care este construit în stil clasic, este renumit pentru grădinile și arhitectura impresionante, accesul privat la malul lacului și cele 167 de camere cu priveliște spre lacul Garda.

În 2023 au fost identificate cu ajutorul VICTA.ro 1243 sunități de cazare la nivel național. Vrei sa ofertezi la șantiere HoReCa din România? Testează gratuit VICTA.ro!

Surse: victa.ro și ziaruldebacau.ro