Se ridica un nou hotel de 4 stele in alba iulia

Piata hoteliera din Alba Iulia se imbogateste cu un hotel boutique de 4 stele. In vara Trip Advisor anunta faptul ca Cetatea Alba Iulia este pe locul 2 intr-ul top al destinatiilor turistice dupa Castelul Peles. Potrivit Digi24, cetatea Alba Iulia a fost vizitata de peste 300 de mii de turisti in 2014.alba iulia

Cosmin Matias, managerul restaurantului medieval Pub 13 din Alba Iulia investeste in constructia unui hotel boutique cu 24 de camere. Hotelul se va numi „Number 5 Boutique Hotel”┬á si va fi compus din subsol, parter si 3 etaje. Investitia va avea si un restaurant si o sala de conferinta. Constructia va incepe in luna martie si este realizata de un constructor agreat de beneficiar. Domnul Matias se va ocupa de achizitia dotarilor.

„Foarte multi turisti, care luau masa in restaurant imi cereau sa le recomand un loc de cazare. Constructia unui hotel a venit ca urmare a cresterii acestor cereri” a declarat domnul Cosmin Marias. Investitia este realizata din fonduri proprii, beneficiarul doreste sa investesca aproximativ 800 de mii de euro in constructia si amenajare „Number 5 Boutique Hotel”.

Anul acesta, echipa de cercetare Hotel Invest a verificat telefonic peste 55 de investitii Horeca ce se construiesc sau se amenajeaza in judetul Alba. Pentru a vedea care sunt aceste investitii contactati-ne aici.