Turul pe apa al Romaniei: 20 investitii in piscine si SPA-uri despre care nu stiati

Sursa foto

In ultimele 2 luni s-au anuntat pe Raportul de Investitii peste 400 de investitii in domeniul HORECA-Agrement. Dintre ele am selectat 20 lucrari care contin piscine si vi le supunem atentiei.

Sa incepem:
1. In jud. Valcea se lucreaza la interioarele unui bazin de inot acoperit si caldiri anexe. Beneficiarul, firma privata, realizeaza lucrarile in regie proprie.
2. In jud. Caras-Severin s-au finalizat lucrarile la bazinele si anexele unui strand termal, urmand ca din primavara sa se realizeze barul si terasa.
3. In jud. Calarasi, se construieste un hotel cu piscina exterioara. S-a ajuns la rosu.
4. In jud. Valcea urmeaza sa se stabileasca pana la sfarsitul anului constructorul unui centru SPA de 1073mp si regim de inaltime P+3E.
5. In jud. Mures s-au reinceput lucrarile la un bazin de inot cu lungimea de 25m si care in prezent este la structura.
6. In jud. Bacau se construieste un Centru SPA, 2 case de vacanta P+M. Casele de vacanta sunt finalizate insa la centrul SPA sunt la structura. Beneficiarul este interesat sa achizitioneze tabla acoperis Plannja, inchideri (zidaria si perete cortina), instalatii electrice, termice etc, instalatii pentru piscina, dezumidificatoare.
7. In jud. Olt s-a organizat licitatie pentru finalizarea lucrarilor la un bazin de inot. Termenul limita de depunere a ofertelor a fost 29 noiembrie.
8. In jud. Ilfov este la fundatii un centru de agrement, loisir si bazine termale.
9. In jud. Hunedoara, se afla in faza de proiectare un Centru SPA si sala de sport multifunctionala, patru bazine „Aqua Park”. Beneficiarul a precizat ca in ianuarie se pot demara discutii de ofertare pentru executia lucrarii si pentru materiale.
10. In jud. Dolj este in constructie un Aqua Park in valoare totala de peste 86 milioane lei. Se estimeaza ca lucrarea va fi finalizata anul viitor in august.
11. In jud. Suceava se vor demara lucrarile la o pensiune care cuprinde si un bazin de 312mp. Beneficiarul a precizat ca este in curs procedura de stabilire a constructorului.
12. In jud. Giurgiu pana la sfarsitul anului se va semna contractul de finantare pentru un Centru de agrement „Aqua Wellness Center”
13. In jud. Bistrita Nasaud se construieste un bazin de inot, lucrarea este realizata in proportie de aproximativ 50%
14. In jud. Calarasi urmeaza sa se semneze contractul de finantare pentru un proiect care prevede realizarea unei piscine mari, a unei piscine pentru pentru copii, vestiare, constructii adiacente. Pentru executia lucrarii se va organiza o licitatie.
15. In jud. Arges a fost aprobata finantarea pentru o investitie constant in Spatii de agrement cu piscina. Beneficiarul a precizat ca executantul lucrarii va fi stabilit in urma unei selectii de oferte.
16. In jud. Gorj urmeaza sa se realizeze o Baza de agrement-piscina, teren multifunctional.
17. In jud. Maramures urmeaza sa se realizeze o baza de agrement constand in doua piscine, una de 35/12 m si una mai mica 17/10 m si o cladire pentru vestiare parter. Piscinele vor fi exterioare.
18. In jud. Neamt s-a aprobat dosarul de finatare pentru o baza de agrement care contine si piscina. Beneficiarul a precizat ca a contractat executia lucrarii insa pentru materiale se pot transmite oferte.
19. In jud. Caras Severin o firma privata doreste sa realizeze o piscina de 20/10m, pentru care a achizitionat deja sistemul de clorinare.
19. In jud. Bihor urmeaza sa inceapa anul viitor o lucrare constand in Bazine de inot pentru activitate recreationala. Proiectul tehnic este realizat in cea mai mare parte.

Vreti sa ofertati la aceste obiective si cautati o solutie simpla si rapida de a ajunge la ele? Avem datele de contact ale persoanelor de decizie la fiecare dintre aceste lucrari (numar de telefon, adresa de email). Contactati-ne si pana maine le puteti avea pe birou.

Vrei sa faci un tur la hotelurilor in constructie in Romania? Il gasesti aici

Daca nu vrei sa mai pierzi timpul, il poti contacta direct pe colegul nostru:
hotel invest investitii hotel constructii

Adrian Pop
Project Manager Hotelinvest
tel: 0730 031003
email: office@hotelinvest.ro

Fii sigur ca iti vom raspunde cu drag si in cel mai scurt timp posibil.