Se așteaptă oferte pentru servicii de antrepriză pentru 4 pensiuni din județul Cluj

Conform asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA, în județul Cluj, pe parcursul lunii martie au fost identificate 4 pensiuni pentru care se așteptă oferte pentru antrepriză generală. Valoarea cumulată a acestor proiecte este de 8,3 milioane de RON.

Cele 4 pensiuni pentru care se caută antreprenori:

  • Pensiune agroturistică P+E cu 5 camere și 1 apartament, foișor, grill și loc de joacă pentru copii. Funcțional pensiunea propusă va cuprinde: terase acoperite, zonă recreere, recepție, grupuri sanitare, sală de mese și bucătărie, centrală termică, spații depozitare și 5 camere de cazare cu baie proprie + un apartament pentru a facilita cazarea a 14 persoane. Clădirea propusă are structură de rezistență din fundații continue sub ziduri de beton armat, zidărie exterioară din cărămidă de 30 cm grosime, compartimentări interioare cu cărămidă de 25- 15 cm grosime, planșeu din beton armat, acoperiș tip șarpantă.
  • Complex multifuncțional Mărișel Dp+P+E. Clădirea propusă va avea funcțiunea de Complex Multifuncțional, având la parter o sală de spectacole/sală de nunți, iar la etajul parțial 4 camere de cazare cu băi proprii. Nivelurile demisol, parter și etaj parțial comunică direct între ele prin intermediul unei scări interioare.
  • Pensiune agroturistică P+1E de 3 margarete. Pensiunea propusă va cuprinde 6 camere dotate pentru categoria de 3 margarete cu balcon și baie proprie, depozit materiale de întreținere, recepție, sală de mese, depozite, bucătărie, grupuri sanitare. Sistem constructiv: fundații continue din beton, pereți din zidărie de cărămidă, acoperiș tip șarpantă si învelitoare din stuf tratat.
  • Aparthotel S+P+5E+6Er de 3 stele cu 32 unități de cazare, sală de conferințe și 13 locuri de parcare. Imobilul va cuprinde apartamente de închiriat în regim hotelier, la parter recepție, sală de conferințe cu grup sanitar, oficiu și depozitare, birou administrație, grup sanitar și vestiar personal. La nivelele supraterane, de la parter pană la etajul retras (32 apartamente). La subsol garaje auto (10+1 locuri), adăpost de apărare civilă, spațiu tehnic și spații de depozitare.

 

Proiectele de față sunt doar din județul Cluj. Nu rata însă posibilitatea de a oferta toate șantierele naționale. Solicită un DEMO gratuit la VICTA, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.