Top 3 unități de cazare în luna mai

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:

Potrivit datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna mai au fost identificate 199 unități de cazare verified la nivel național, marcând o scădere de 13,8% comparativ cu luna precedentă.

La categoria celor mai semnificative proiecte trebuie să amintim Complexul turistic și de agrement în regim de înălțime 2S+P+2E. Proiectul din Cluj ocupă o suprafață de 16.982 mp și presupune o investiție estimată la 47 milioane lei.

Un alt proiect reprezentativ este Ansamblul turistic în regim P+5-8E/P+12-15E – apartamente de vacanță, locuințe permanente colective și hotel din Constanța. Proiectul ocupă o suprafață de 14.000 mp și presupune o investiție estimată la 26 milioane lei.

În județul Brașov regăsim Hotelul cu 5 imobile, 158 camere și 43 apartamente – Nordis Brașov, 5 stele. Proiectul presupune o investiție estimată la 160 milioane lei și ocupă o suprafață de 14.000 mp.

CUM A EVOLUAT DOMENIUL HORECA ÎN LUNA MAI, UNDE SE CONSTRUIEȘTE ȘI CARE SUNT PROIECTELE PRICIPALE POȚI AFLA DIN ANALIZA DOMENIULUI ÎN LUNA APRILIE