Top 5 șantiere HoReCa în căutare de oferte

În ultima lună au fost monitorizate 564 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare la nivel național. Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, acestea ocupă o suprafață de 2,41 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 5,38 miliarde RON.

Cele mai multe investiții au fost identificate în județul Constanța (53). Următoarele poziții sunt ocupate de Brașov și Cluj, cu 29 și, respectiv, 28 proiecte.

Din totalul de 564 proiecte, 117 prezintă cereri de ofertă. Iată 5 proiecte pe care le puteți oferta cu produse și servicii:

  • Complex hotelier P+9E, hotel Rose Del Lago, centru de afaceri, alimentație publica, piscine, Constanța. Beneficiarul proiectului menționează că este interesat de oferte pentru fier fasonat, nefasonat, preț kg, BCA de 30 și 10 (premium) și adezivi beton.
  • Amenajare spații publice existente, alei, trotuare, parcări și spații verzi, Hargita. Proiectul prezintă cerere pentru servicii de antrepriză.
  • Vilă turistică P+5-8E, Constanța. Beneficiarul menționează că este interesat de oferte pentru toată gama de finisaje.
  • Hotel, centru SPA și wellnes, D+P+2E, 28 camere, 3 apartamente, Harghita. În cadrul proiectului se menționează necesar de cărămidă Porotherm de 20 cm si 30 cm.
  • Bază sportivă tip 1 P+1Er. Sunt solicitate servicii de proiectare tehnică și antrepriză.