Top 5 proiecte HoReCa de ofertat

În ultima lună au fost identificate 94 proiecte din domeniul Hotel & Relaxare în căutare de oferte. Cele mai multe astfel de investiții provin din Suceava, județcare a cumulat 11 proiecte.

Iată 5 proiecte în căutare de oferte:

  • Sala polivalentă D+P+2E 5000 de locuri și complex sportiv, Suceava. Proiectul prezintă cerere pentru proiectare tehnică și antrepriză generală. Suprafața este de 28.053 mp.
  • Complex hotel, aparthotel și locuințe colective S/D+P+6-9E, Constanța. Proiectul ocupă o suprafață de 8457 mp și prezintă cerere pentru execuție cu materiale de construcții aferente șapelor și tencuielilor.
  • Aqualand S+P+1E și centru de recuperare fizioterapie P+3E – FAZA I, Timiș. Beneficiarul este interesat de oferte pentru închideri: panouri sandwich și sticlă. Proiectul se întinde pe 7800 mp.
  • Reparații capitale și refuncționalizare Casa Armatei Sp+P+2E, Sp+P+1E+2Ep, Sp+P+2E+3Ep, Sp+P+4E – Centru cultural multifuncțional (rest de executat), Vaslui. Proiectul ocupă o suprafață de 4586 mp și prezintă cerere pentru servicii de antrepriză generală.
  • Hotel – 52 de camere, service auto și spălătorie auto. Cluj. Proiectul prezintă cerere pentru antrepriză generală cu materiale de construcție. Suprafața acestuia este de 3900 mp.