Analiză – Unitățile de cazare monitorizate în ultimele 6 luni

Conform datelor analizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în ultimele 6 luni au fost identificate 1007 unități de cazare. Cumulat, acestea ocupă o suprafață de 3,82 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 7,5 miliarde RON.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se poziționează Constanța, cu un total de 141 proiecte. Următoarele poziții sunt ocupate de Bihor (90 proiecte) și Cluj (83 proiecte). Iată cum se prezintă situația în toată țara:

CE TIP DE FINANȚARE AU PROIECTELE ANALIZATE?

Mai mult de 81% dintre proiectele analizate au finanțare privată. Mai exact, au fost identificate 824 investiții private, 15 publice și 168 cu finanțare public-privată.

ÎN CE STADII DE EXECUȚIE SE AFLĂ PROIECTELE?

În ultimele 6 luni au fost identificate 7 unități de cazare în intenție, 13 în stadiul de proiectare, 584 în autorizare, 117 înainte de execuție, 124 în construcție, 65 în stadiul de amenajare, 96 finalizate și 1 în demolare.

PE CE ȘANTIERE SE LUCREAZĂ?
  • Extindere Hotel Athenee Palace Hilton cu un corp nou 2S+P+5E și reconfigurare corp birouri, P+1E – Etapa I, București
victa.ro
  • Aparthotel S+P+3E+M, Brașov
  • Complex aparrthotel S+P+4E, piscina outdoor, restaurant, spații de retail – Galileo Olimp Resort & Residences, Constanța
victa.ro