Câte proiecte au avut necesar de piscine în 2021?

Potrivit singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în 2021 au fost monitorizate 151 proiecte la care se estimează necesar de piscine. Cumulat, acestea se întind pe o suprafață de 2,46 milioane mp, iar valoarea investițiilor atinge suma estimată de 8,74 miliarde RON. Dintre cele 151 lucrări, 133 provin din domeniul Hotel & Relaxare.

În topul județelor cu cele mai multe astfel de investiții se regăsesc Timiș (14 proiecte), Cluj (12 proiecte), Constanța (11 proiecte), Ilfov (10 proiecte) și București (9 proiecte). Iată cum se prezintă situația pentru fiecare județ:

În ce stadii de execuție se află proiectele?

Cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de piscine sunt în construcție. De asemenea, au fost identificate și 1 proiect în intenție, 24 în proiectare, 25 în autorizare, 21 înainte de execuție, 15 în stadiul de amenajare și 14 finalizate.

Ce tipuri de finanțări au proiectele monitorizate în 2021?

Cele mai multe proiecte la care se estimează necesar de piscine au finanțare privată (82). De asemenea, au fost identificate 39 proiecte publice și 30 cu finanțare public-privată.

Hotel & Relaxare: Cei mai activi arhitecți în ultimele 3 luni

În ultimele 3 luni au fost identificate 637 firme de arhitectură și proiectare care au executat lucrări din domeniul Hotel & Relaxare la nivel național. Potrivit VICTA.ro, cele mai active companii sunt CUBICON INVEST (6 proiecte), ARHITECTON TARGU MURES (5 proiecte), AEDILIS PROIECT (5 proiecte), ASSAD (5 proiecte) și ADURO IMPEX (5 proiecte).

Hotel & Relaxare: Cei mai activi constructori în ultimele 3 luni

455 antreprenori generali în construcții care au executat lucrări din domeniul Hotel & Relaxare au fost identificați în ultimele 3 luni. În funcție de numărul proiectelor, cele mai active companii suntCONSTRUCTII ERBASU (6 lucrări), MIRON CONSTRUCT (5 lucrări), EN ELECTRIC PROIECT OFFICE (5 lucrări) și RIFANIA DRUMCONSTRUCT (5 lucrări).