Top 5 investitii HoReCa in constructie in 2016

In 2015 echipa de cercetare de la IBC Focus au verificat telefonic peste 2400 de investitii din categoria Hotel & Relaxare. Stadiul de dezvoltare a acestor investitii, ne arata ca cele mai multe dintre acestea vor fi in lucru in 2016. Veste buna pentru furnizorii Horeca, ce privesc acest fapt ca pe un potential de aproximativ 2000 de investitii Horeca in diferite stadii ale constructiei la care pot sa ajunga.

In Mogosoaia se construieste complexul Freelo. Freelo va fi primul centru de agrement din România si din Europa de Est care va oferi atractii si experiente unice: tunel de vânt aerodinamic, piscina cu surf, spa, un restaurant gourmet, un hotel si o zona de video-proiectie outdoor. Valoarea investitiei este de peste 8 milioane de euro. Deschiderea complexului este preconizata pentru primavara acestui an.

Nymphaea 2O alta investitie de urmarit este complexul Nymphae din Oradea . Lucrarile sunt inca in plina desfasurare, iar in acest moment se preconizeaza ca primii vizitatori vor putea admira complexul la inceputul lunii mai.

Printre alte investitii hoteliere importante pentru 2016 se afla construirea hotelului Ibis din Arad, construirea unui noi baze de tratament in Sovata si construirea unui complex hotelier ce va contine si un teren de golf in Alba Iulia.

Pentru a oferta la aceste proiecte sau la oricare alte investitii monitorizate de IBC Focus, contactati-ne aici.