Top 3 unități de cazare în luna mai

Conform datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna mai au fost identificate 199 unități de cazare verified la nivel național, marcând o scădere de 13,8% comparativ cu luna precedentă.

La categoria celor mai semnificative proiecte trebuie să amintim Complexul turistic și de agrement în regim de înălțime 2S+P+2E. Proiectul din Cluj ocupă o suprafață de 16.982 mp și presupune o investiție estimată la 47 milioane lei.

Un alt proiect reprezentativ este Ansamblul turistic în regim P+5-8E/P+12-15E – apartamente de vacanță, locuințe permanente colective și hotel din Constanța. Proiectul ocupă o suprafață de 14.000 mp și presupune o investiție estimată la 26 milioane lei.

În județul Brașov regăsim Hotelul cu 5 imobile, 158 camere și 43 apartamente – Nordis Brașov, 5 stele. Proiectul presupune o investiție estimată la 160 milioane lei și ocupă o suprafață de 14.000 mp.

victa.ro
CUM A EVOLUAT DOMENIUL HORECA ÎN LUNA MAI, UNDE SE CONSTRUIEȘTE ȘI CARE SUNT PROIECTELE PRICIPALE POȚI AFLA DIN ANALIZA DOMENIULUI ÎN LUNA APRILIE