Top 3 unități de cazare în luna aprilie

Conform datelor monitorizate cu ajutorul singurei asistente virtuale de vânzare la șantiere, VICTA.ro, în luna aprilie au fost identificate 231 unități de cazare la nivel național.

La categoria celor mai semnificative proiecte trebuie să amintim Hotel Swissotel, în regim de înălțime 3S+P+M+18E, 4 stele, cu 225 camere și 17 apartamente – Niro Tower Hotel. Proiectul din București ocupă o suprafață de 30.000 mp și presupune o investiție estimată la 276 milioane lei.

victa.ro

Proiectul Alezzi Infinity Resort & SPA – Imobil locuințe de vacanță cu 360 apartamente, spații comerciale, piscine exterioare, Skybar și sală fitness, în regim de înălțime Ds+P+7E din Constanța trebuie, de asemenea, menționat. Aflat în prezent în stadiul de amenajare, acesta presupune o investiție estimată la 7 milioane lei, ocupând o suprafață de 29.093 mp.

Satu Mare oferă un proiect de mari dimensiuni: Zona de agrement – cu case de vacanță în regim de înălțime P, P+1E+M și lac de pescuit. Aflat în stadiul de autorizare, acesta presupune o investiție estimată la 21.859 mp și ocupă o suprafață de 20 milioane lei.

Cum a evoluat domeniul HoReCa în luna februarie, unde se construiește și care sunt proiectele pricipale poți afla din analiza domeniului în luna aprilie