Top 3 sfaturi pentru reducerea consumului de energie pentru pensiunea ta

Alegerea unui sistem corect pentru incalzirea pensiunii tale este o decizie grea. Trebuie sa iei o decizie corecta atat ca si pret dar de asemenea sa fie si eficienta din punct de vedere energetic; sa consume putin insa sa nu te trezesti cu reclamatii de la clienti ca nu au apa calda. Pentru a veni in ajutorul tau stam azi de vorba cu dl Mircea Stanica de la Inic Instal care ne va oferi 3 sfaturi pentru a face alegerea cea mai buna.

TOP 3 sfaturi oferite de dl. Stanica:

  1. Utilizarea unei centrale pe lemne cu puffer si boiler – duce la reducerea consumului de combustibil, creste durata de viata a cazanului si maximizeaza randamentul, deoarece mareste timpul de alimentare cu combustibil intre doua incarcari.
  2. Instalarea pe fiecare etaj de distribuitoare cu actuatoare – in acest mod putem monta termostate programabile in fiecare camera, temperatura poate fi reglata individual in functie de gradul de ocupare al pensiunii.
  3. Puffer-ul si boiler-ul in varianta cu 2 serpentine – pot fi conectate si la panouri solare asigurand un necesar de apa calda stocata atat pentru┬á incalzire cat, mai ales, pentru apa calda menajera, nefiind necesara pornirea centralei de fiecare data cand dorim sa facem dus spre exemplu.

boiler_hotel

Vrei sa fi ajutorul nostru in educarea pietei? Ai produse pe segmentul hotelier pe care vrei sa le faci cunoscute??

www.hotelinvest.ro este cel mai mare portal din domeniul hotelier. Contacteaza-ne aici si vom gasi cea mai buna solutie de promovare a produselor tale.

 

Articol realizat cu ajutorul dlui Mircea Stanica, manager Inic Instal, firma cu peste 23 de ani experienta in domeniul instalatiilor termice, electrice, hvac. Pentru mai multe detalii puteti accesa www.inicinstal.ro

Radu COSTAN
Area Sales Manager
Mobil: 0730 031025
Email: radu@ibcfocus.ro