Care sunt cele mai urate hoteluri din lume?

Hotelul RIN Grand din Bucureşti, cel mai mare din Europa, a fost inclus într-un top al celor mai urâte 15 hoteluri din lume, întrucât din cauza arhitecturii depăşite seamănă cu o închisoare de „minimă” securitate.

„Ai crede că cel mai mare hotel din Europa ar arăta mai bine de atât. Chiar dacă a fost construit în 2008, arată de parcă ar proveni din urmă cu 20 de ani, lăsându-ne să ne întrebăm dacă proiectanţii au folosit manuale învechite despre arhitectura modernă când au gândit acest lucru urât – România este în urmă, dar nu ar trebui să fie atât de în urmă. În cel mai bun caz, hotelul seamănă cu o închisoare de minimă securitate. În cel mai rău caz, seamănă tot cu o închisoare de minimă securitate. Priviţi toate aceste ferestre cu privelişti către … alte ferestre”, potrivit descrierii făcute de Jetpacker, site preluat de Reuters.

Pe site-ul RIN Grand, hotelul este prezentat drept „o combinaţie reuşită între grandoare şi eleganţă, între rafinamentul specific unui gentleman şi un caracter direct”.

Hotelul Rin Grand, cu peste 1.400 de camere, este deţinut de fraţii Robert şi Ionuţ Negoiţă şi a fost construit în urma unei investiţii de 60 de milioane de euro.

„Includerea hotelului RIN în acest top face parte dintr-o serie de bazaconii vis-a-vis de România. Am văzut în ţări precum Anglia, de exemplu, hoteluri jalnice, nu doar urâte, şi erau de lanţ internaţional. Nu este pentru prima dată când îşi dau unii cu părerea într-o chestiune la care nu se pricep”, a declarat Negoiţă pentru MEDIAFAX.

Întrucât un „câştigător” al unei astfel de liste nu a putut fi selectat, cele mai urâte hoteluri din lume au fost ordonate alfabetic de Jetpacker.

Alături de RIN Grand au fost incluse în top

Beetham Tower Hilton – Marea Britanie,

Coral Hotel Muscat – Oman,

El Algarrobico Hotel – Spania,

First World Hotel – Malaezia,

Grand Lisboa – Macao,

Holiday Inn – Sarajevo,

Hotel Unique – Brazila,

Imperial Palace – SUA,

Inntel Hotel Zaandam – Olanda,

MGM Grand Macau – Macao,

Ryugyong Hotel – Coreea de Nord,

Son Of Heaven Hotel – China,

The Standard Hotel – SUA sau

Westin Times Square – SUA.

Sursa
Add a Comment