Dupa 6 ani de stagnare, piata piscinelor revine pe crestere

Romania nu a fost atat de prietenoasa cu piata piscinelor, in conditiile in care investitiile anuale in domeniul Hotel & Relaxare se ridica la o medie anuala de peste 2000 de proiecte, iar cele din domeniul rezidential au inregistrat o crestere substantiala in anul 2015 (peste 6000 de proiecte), dupa cum o arata cifrelor prezentate pe Raportul de Investitii.

„Daca pana in 2007-2008 a avut loc o dezvoltare continua in domeniu, cresterea fiind la 20% pe an, de la inceputul crizei si pana in anul 2014 am resimtit o oarecare stagnare, iar acum observam o crestere usoara pe care o putem aprecia intre 15%-20% pentru urmatorii ani […]Piata piscinelor rezidentiale se ridica la circa 5-7 milioane de euro”, a declarat domnul Cristian Pop, Marketing&Sales Manager in cadrul Fibrex Co SRL, producator in domeniu.

piscina-fibrex

Astfel, dupa 6 ani de stagnare, lucrurile au inceput sa mearga intr-o directie pozitiva, piata piscinelor inregistrand o usoara crestere in ultimii doi ani. Ramane de vazut daca se va adeveri cresterea de 15-20% preconizata pe urmatorii ani.

Proiectele care au nevoie de pisicine, saune, jacuzzi sau alte dotari HoReca sunt pe www.raportuldeinvestitii.ro, cea mai mare baza de date cu santiere din tara!

Vrei sa afli mai multe informatii despre proiecte din domeniul HoReCa? Iti oferim un demo gratuit.