Bamboo va renaste din cenusa: investitie de 10 milioane de euro pentru reconstructia clubului

Clubul Bamboo din Bucuresti a ars in totalitate in noaptea de 21 ianuarie, cauzand ranirea a zeci de persoane. Din fericire, nimeni nu si-a pierdut viata in urma acestui incediu devastator, insa cladirea a fost distrusa complet. Inspectoratul de Stat in Constructii a dispus dezafectarea totala a cladirii dupa ce, in urma evaluarii structurii de rezistenta s-a constatat posibilitatea crescuta a acesteia sa se prabuseasca.

incendiu-bamboo

(sursa foto: evz.ro)

Cu toate acestea, chiar daca inca se mai fac audieri in acest caz, patronul Joshua Castellano este hotarat sa reconstruiasca clubul de la zero si transformarea lui intr-un adevarat buncar. Conform declaratiilor acestuia pentru Libertatea, noul club Bamboo va fi construit pana in toamna, cu o investitie de 10 milioane de euro.

Pusi in fata unor asemenea tragedii (sa nu uitam si de tragedia de la Colectiv), nu putem sa nu subliniem cat de importanta este respectarea normelor de siguranta in constructii si folosirea unor combinatii de materiale care impiedica propagarea flacarilor.

Pe ARHISPEC veti gasi o multime de produse ignifuge, alaturi de documentatii tehnice, pentru constructia dvs. Mai jos aveti cateva exemple: