TOP 3 motive pentru care recomandam mobilierul multifunctional

Fiecare dintre noi isi doreste o abordare profesionala, fara experimente si cheltuieli nejustificate, dedicate amenajarilor spatiului in care ne desfasuram activitatea.

De cele mai multe ori, problema cu care ne confruntam atunci cand vrem sa decoram locuinta este lipsa spatiului. Avem multe idei, ne dorim elemente noi, dar cum le potrivim si le incadram pe toate in spatiul de care dispunem?

Mai mult, ce facem atunci cand spatiul in care locuim trebuie sa deserveasca mai multor scopuri?

mobilier multifunctional ArhexpertDe exemplu, ca alternativa la mobilierul masiv care ocupa mult spatiu si este greoi, cel multifunctional este accesibil, usor de montat si de manevrat.

Specialistii Arhexpert Studio ne vin in ajutor cu folosirea mobilierului multifunctional in amenajarile pe care ei le propun si il recomanda datorita urmatoarelor motive:

  1. Mobilierul multifunctional reprezinta o solutie ingenioasa si este raspunsul designerilor la provocarile stilului de viata contemporan, care impune atat o utilizare optima a spatiului, cat si a bugetului. Astfel, putem vorbi de tehnologie, ergonomie si design.
  2. Se potriveste perfect persoanelor carora le plac produsele inovative si sunt deschide catre nou. Mobilierul multifunctional are un design modern si elegant, iar din punct de vedere estetic, se integreaza perfect in locuintele actuale
  3. Nu in ultimul rand, mobilierul multifunctional indeplineste mai multe scopuri atunci cand, de exemplu, suntem nevoiti sa folosim aceeasi camera ca si spatiu de dormit, dar si ca si birou sau camera pentru musafiri.

Vrei sa ai cele mai bune dotari pentru pensiunea ta si sa primesti sfaturi de la specialisti? Click aici pentru catalogul Horeca.

Articol scris de Alina Muresan in colaborare cu Antonela Berescu, fondator al companiei Arhexpert Studio.