Tavanul extensibil cu 10 ani garantie

BARRISOL® este lider mondial pe piata tavanelor extensibile si cel mai mare producator, cu o experienta de peste 40 de ani si cu peste 1200 de distribuitori in intreaga lume.

BARRISOL┬« – solutii inovative de design – materiale de finisaj de inalta clasa – texturi diverse, culori vibrante, forme complexe.
Maestri in arhitectura ca Peter Eisenman, Jean Nouvel, Norman Foster, Stark, Herzog & De Meuron, Ora Ito, Plisson Christian, Moshe Safdie sau Massimiliano Fuksas etc. au folosit tehnica BARRISOL® pentru proiecte exceptionale si de prestigiu.

De ce alegi Barrisol?

Tavanele extensibile Barrisol sunt solutia perfecta in cadrul constructiilor noi sau al proiectelor de renovare, atat ca design, cat si ca rezolvare a unor probleme tehnice.
Sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine…

 

Comanda acum gama de culori, precum si oferta de pret.
 

Ce castigi cu tavanul Barrisol:
* SIMPLITATE
* ACUSTICA SI ESTETICA
* REZISTENTA LA APA
* ECOLOGIC & RECICLABIL
* SIGURANTA
* ECONOMIC
* DURABILITATE
* MENTENANTA
* IZOLATIA TERMICA
Ce garantie iti ofera Barrisol?

Garantia este oferita de catre producatorul NORMALU S.A.S. catre utilizatorii Barrisol. Garantia se refera la imbinari, terminatia de PVC rigide si membrane.

Totusi, BARRISOL NORMALU S.A.S. ofera 10 ani garantie pentru imbinari si pentru terminatia din PVC rigid care se monteaza in profil.

 

Completand acest formular, primesti gama larga de culori pe care Barrisol o pune la dispoztie, alaturi de oferta de pret!